Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

VAVIN

Ideale cosmetica bij allergiëen, huidintolleranties, medicatie, chemo...OVER VAVIN

In 2005 besloot de Nederlandse Lavienja Schreurs-Braam, die destijds in de buurt van het Parijse Rue Vavin woonde, om een eerlijk en transparant huidverzorgingsmerk te ontwikkelen die zoveel mogelijk allergeenvrij, lactosevrij, glutenvrij en parfumvrij zou zijn. Ondanks de flinke evolutie in cosmetische wondermiddelen, blijken huiden in moeilijkheden in de beautywereld nog steeds niet hun weg te vinden. Mensen met een allergie staan nog steeds voor een lange, moeilijke zoektocht naar cosmetica die hun huid volledig kan verdragen.

VAVIN richt zich op huiden die met een huidallergie of huidintollerantie te kampen hebben, maar ook huiden die omwille van medicatie of chemotherapie geen zware behandelingen mogen ondergaan. 

VAVIN is een No-nonsense verhaal, zonder onrealistische claims maar wel met een sterk onderbouwde wetenschappelijke achtergrond, ondersteund door diverse universitaire studies. Oprechte producten die transparant en helder doen wat ze moeten doen: uw huid van genoeg kracht voorzien om haar zelf op natuurlijke wijze en zo effectief mogelijk aan het werk te zetten, op weg naar een ideale huidbarrière, en dit zonder je zorgen te hoeven maken over uw huidallergie of huidintollerantie, want VAVIN is vrijwel volledig allergeenvrij, parfumvrij, lactosevrij, glutenvrij...


WAAROM VAVIN?

De huid is als een ijsberg, een mooie en gezonde huid begint bij een sterke basis. Vavin legt de basis voor een gezonde huidconditie. De Vavin producten zijn ontwikkeld om de basale huidfuncties te ondersteunen met de juiste bouwstenen. Een huid met een gezonde conditie zal elke behandeling meer resultaat geven. Hierdoor is uw huid minder kwetsbaar, beter voorbereid op intensievere behandelingen en herstelt ze ook sneller. 

VAVIN kan zowel voor sterke, gezonde huiden alsook voor probleemhuiden (die te lijden hebben onder allergieën, intolleranties, medicatie of chemotherapie) een flinke boost geven en een sterke basis leggen. VAVIN garandeert u een sterke gezonde huidconditie met een huidbarrière die goed in balans staat. Klaar om ook een gegarandeerd sterk resultaat neer te zetten wanneer je uw huid toch naar een iets hoger niveau zou wil tillen!

VAVIN is ideaal voor het optimaliseren van ieder huidverbeteringstraject, om in te zetten als pre- en post treatment care, om te gebruiken naast elk ander beautymerk, ongeacht elk behandelingstoestel of behandeling, én geschikt voor gelijk welke huidconditie of huidprobleem!


WAT DOET VAVIN?

Een ideaal behandelplan start met een Pre care voorbereiding op een meer intensieve (thuis-)behandeling en een Post care nazorg om de huid terug optimaal te herstellen. (Meer info over Pre & Post Care Treatment kits)

VAVIN is ook voor u de ideale partner, wanneer je van plan bent om een intensieve behandelkuur (depigmentatie, microdermabrasie, peeling, microneedling,…) te ondergaan. VAVIN producten optimaliseren en bereiden uw huid optimaal voor, met een totaalpakket aan bouwstenen voor uw huid, en ongeacht het type of de conditie van uw huid.

Veel cosmeticamerken baseren zich voornamelijk op het verbeteren van specifieke huidcondities (vb pigmentatie, rimpels) en/of specifieke problemen (acne, rosacea, couperose,..) maar hechten minder belang aan een goede voorbereiding (een optimale huidconditie geeft nl. meer resultaat) of een snel herstellende nazorg bij de soms wel intensieve behandeltrajecten. VAVIN biedt u die allround ondersteuning, zowel voor als na als tijdens gelijk welke behandelkuur en ongeacht het gebruikte behandelmerk!


PURE & ETHICAL CARE

Elk VAVIN product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van hun producten te benadrukken. Hun producten zijn vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu! 

Bij elk VAVIN product vindt je onderaan de productpagina meer specifieke info hierover (vb Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Oceaan vriendelijk, Parfumvrij, Siliconevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes)

Voor meer informatie omtrent het mogelijk gebruik van VAVIN bij huiden die een speciale zorg vereisen omwille van mogelijke allergiëen, gebruik van medicatie of bij specifieke operaties, kanker of chemobehandeling, kan u steeds contact opnemen met BoTh Cosmetics! 

BoTh Cosmetics kan u bij elke twijfel over het gebruik van welbepaalde VAVIN producten een concrete garantie bieden om schadelijke gevolgen bij specifieke verzorgingen of allergiëen vrijwel volledig uit te sluiten. 


Kort samengevat is VAVIN speciaal ontwikkeld voor:

 • Opbouwen van de natuurlijke barrièrefunctie
 • Vasthouden van voldoende vocht in de huid
 • Beschermen tegen vrije radicalen
 • Boosten van de natuurlijke weerstand
 • Ondersteunen van de natuurlijke huidvernieuwing
 • Zorgen voor een stevige fundering
 • In stand houden van het huidmicrobioom en een huidbarrière in balans
 • behandelen van probleemhuiden die lijden onder allergiën, intolleranties, medicatie, chemotherapie
 • voorbereiden, ondersteunen en herstellen van de huid bij een meer intensief behandeltraject (Pre & Post Treatment Kits)

VAVIN PRODUCTEN KOPEN


Categorieën

VAVIN in combinatie met andere behandelmerken

VAVIN is de ideale partner bij gelijk welk ander cosmeticamerk, ze zorgt met haar perfecte voorbereidende ondersteuning voor de ideale start van een meer intensief behandeltraject of thuiskuur (denk aan peelings, cosmelan, microneedling, microdermabrasie, ...).

Ook tijdens het intensievere traject kan je thuis zowel opteren voor de thuisproducten van het behandelmerk als voor de VAVIN producten

Na het intensieve behandeltraject zorgt VAVIN dan weer voor het ideale herstel.


VAVIN als complete, volwaardige huidverbetering

De producten van VAVIN bevatten vrijwel geen uitdrogende alcohol, geen parfum of andere irriterende werkstoffen, waardoor VAVIN ideaal kan ingezet worden wanneer u allergisch bent (bv voor parfum) of bij specifieke medicatie (denk bv aan Roacutane), en zelfs tijdens of na een chemobehandeling. 


VAVIN vormt de ideale oplossing als complete en volwaardige huidverbetering voor mensen met een probleemhuid!


VAVIN PRODUCTCATEGORIEN

BASIC RANGE

 • Reinigers (die de natuurlijke huidbarrière niet aantasten)
 • Dagcrèmes (versterken de huidbarrière en natuurlijke weerstand)
 • Nachtcrèmes (versterken de huidbarrière en optimaliseren vochtbalans)
 • Bescherming (beschermt en versterkt huideigen weerstand tegen zon)

PLUS RANGE (om specifiek op een huidprobleem of huidconditie te werken. VAVIN brengt met deze lijn uw huid terug naar de basisconditie)

 • Booster (extra vocht en voeding) om te mengen met dag – of nachtverzorging
 • Break-Out Solution (tegen te vette huid met te hoge talg)
 • Serum (die egaliseert, verstrakt en verstevigt)
 • Cleansing Oil (Make Up Remover) van 100% pure frambozenpitolie

TREATMENT RANGE (te gebruiken als kuurbehandeling)

 • Lichaamsproduct van 100% pure abrikozenpitolie
 • Peeling
 • Masker
 • Concentrate