Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Stimulating Mask - All Skin - Vavin - 50ml

VAVIN Stimulating Mask zorgt voor een ongekende hydratatie, stimulatie en bescherming van je huid! Dankzij een krachtige formule boordevol effectieve ingrediënten. De biosacchariden in het masker vervagen rimpels en het natuurlijke suiker schizophyllan verbetert de weerstand van je huid.

 Hyaluronzuur zorgt ervoor dat vocht wordt vastgehouden in je huid, terwijl bernagie-olie en shea butter je huidbarrière versterken. 

Met dit masker geef je je huid een complete verzorging die echt het verschil maakt!

52,50 €

VAVIN Stimulating Mask, het fluweelzachte masker met een superkrachtige werking!


VAVIN Stimulating Mask is de ultieme alleskunner, want het hydrateert, stimuleert en beschermt je huid. Dit is allemaal te danken aan de effectieve formule met krachtige ingrediënten. Biosacchariden verdoezelen rimpels en het natuurlijke suiker schizophyllan verbetert de weerstand van je huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt, terwijl bernagie-olie en shea butter je huidbarrière versterken.


Ingrediënten in dit VAVIN gelaatsmasker: 

lysine en biosaccharide gum-4

Lysine aspartaat bevordert de microcirculatie in je huid, waardoor de bloedstroom wordt gestimuleerd en je huidcellen meer zuurstof, water en voedingsstoffen ontvangen.

Het ingrediënt Biosaccharide gum-4 vormt een beschermend laagje op je huid, waardoor andere ingrediënten nog beter kunnen worden opgenomen en je huid extra beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Laat daarom het masker lekker op je huid zitten, zodat de ingrediënten optimaal hun werk kunnen doen!


VAVIN Stimulating Mask Voordelen:

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Hydrateert en beschermt je huid
  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Versterkt je huidbarrière

VAVIN Stimulating Mask Gebruik & tips

Breng een dunne laag van het masker aan op je gezicht, hals en eventueel decolleté na het reinigen van je huid. Laat het 10 tot 15 minuten inwerken. Het masker hoeft daarna niet te worden afgespoeld. Laat de ingrediënten lekker hun werk doen!


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Stimulating Mask is: Alcoholvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Lactosevrij, Parfumvrij, Vegan, Vrij van nanodeeltjes