Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Skin Clinic

Schoonheidssalon Patricia, de huidexpert achter BoTh Cosmetics!


Bij Schoonheidssalon Patricia wordt elke klant individueel door Patricia begeleid en behandeld. Ervaar een professioneel, luxueus, aangenaam, rustig kader. Geniet van een persoonlijke aanpak met de meest voortreffelijke, kwaliteitsvolle skincare producten op de markt. Ontdek een eersteklas opvolging met gegarandeerd resultaat!

'Patricia', die naam staat trots achter ons instituut: 'Schoonheidssalon Patricia'


Ze is de drijvende kracht achter haar skin clinic en behandelt reeds 21 jaar zeer succesvol gezichten met specifieke of algemene huidissues aan een beter en jonger uiterlijk. Huidverbetering en huidverjonging zijn dan ook de 2 kernwoorden in haar verhaal.

Na haar studies als beauty experte heeft ze zich gespecialiseerd in professionele huidverjonging en huidverbetering en beschikt ze als gecertificeerd Skin Expert over tal van licenties op gebied van professionele gelaatsverzorging.

Patricia vindt het enorm belangrijk om haar klanten steeds zelf persoonlijk te behandelen. Zo kan de klant altijd zeker zijn dat ze elke keer opnieuw de beste oplossing voor haar huid krijgt! Ze bestudeert de huid van elke klant, behandelt deze persoonlijk en volgt de evolutie ook persoonlijk op.

Schoonheidssalon Patricia is uw 'one stop shop' waarbij Patricia uw gedroomde sparringpartner is om samen uw huid op topconditie te brengen en te behouden. Uw 'all in one' skin clinic huidexperte!

Haar instituut biedt naast de zeer efficiënte, doelgerichte gelaatsbehandelingen ook enkele relaxerende gelaatsverzorgingen. Zachte gelaatsmassages kunnen zeer mooi ingepast worden binnen een huidverjongingskuur en combineren zowel huidverbetering als anti-aging met relaxatie! Patricia volgt als huidexperte de allernieuwste beautytrends op de voet. Hierbij gebruikt ze hoogkwalitatieve verzorgingsproducten die elkaar perfect aanvullen.


We gebruiken de producten van Juliette Armand, Mesoestetic, Image Skincare en Philiip Martin's. Stuk voor stuk topmerken die je enkel bij de betere huidtherapeut terugvindt.

Met de alom geprezen Skinboosters van Juliette Armand wordt zelfs zonder invasieve ingrepen (zoals botox en fillers), toch een zeer opmerkelijke verbetering gegarandeerd, met een zogenaamd 'botox-like' of 'filler-like' resultaat. We bekomen regelmatig Botox - en filler effecten die de originele inspuitingen zelfs overstijgen!

Ook  Mesoestetic en Image Skincare bieden een volledige, professionele ondersteuning. Een garantie op de meest innovatieve en trendgevoelige beautyconcepten, met oog voor kwaliteit en doeltreffendheid. De gerenommeerde Genesis Radiofrequentie Therapie en de wereldwijd gekende nr1 Cosmelan depigmentatie behandelingen van Mesoestetic zijn daar een perfect voorbeeld van!

Verkiest u liever 100% biologisch, met aandacht voor natuurlijke ingrediënten kies dan Philip Martin's. 


Schoonheidssalon Patricia kan zich met recht en rede tot de betere huidexperten rekenen, een garantie voor de meer veeleisende klanten!

Naast haar eigen Skin Clinic, heeft ze met bothcos.com ook een uitgebreide online Skin Shop waar u alle thuisproducten kunt vinden van de professionele merken die ze in haar instituut gebruikt. Een zeer gemakkelijke en snelle manier om uw vertrouwde skincare producten aan te vullen zodat deze niet in uw badkamer hoeven te ontbreken!

Vandaag bestelt is meestal morgen reeds in huis, want ook de online shop staat voor eenzelfde kwaliteit & service en wordt professioneel als een kleine maar trotse familiezaak gerund!