Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Gelaatsmasker


7 | GELAATSMASKER


Waarom? Ontspanning, direct resultaat en probleemoplossend! Niets doen is voor sommigen een ongekend moeilijke klus, want wát doe je dan? Nou, muziekje aan, masker op, languit op de bank, ogen dicht en tien minuten lang naar je ademhaling luisteren, bijvoorbeeld. 

Je stress wordt minder, de geur (lavendel, munt) in veel maskers stimuleren je zintuigen en geven jou én je huid een boost. Omdat een masker pakweg tien minuten de tijd heeft om in te werken, ga je dat direct merken aan je huid. Doordat je huid tijdelijk afgesloten wordt, zal er minder vocht verdampen en meer vocht in je huid blijven. Resultaat: een babyzacht en stralend velletje!

Hoe? Maak van te voren het gezicht grondig schoon Dep het gezicht droog met een handdoek en breng het masker aan.  Laat het masker intrekken dit is meestal 10 tot 20 minuten. Gebruik je een kant en klaar masker? Kijk dan even op de verpakking! Was het masker met lauw water van het gezicht af en dep het droog. Je kunt het beste 1 tot 2 keer per week een maskertje aanbrengen, dit is het beste voor de huid. Meer heeft geen zin vermits uw huid dan al voldoende verzadigd zal zijn.

SKINCARE LINE-UP!


OCHTEND | AVOND

1 | Reiniger, Lotion, Cleanser

2 | Toner

3 | Serum of Ampoule

4 | Oogproduct

5 | Moisturiser (ochtend) | Crème (avond)

1 - 2 KEER PER WEEK

6 | Peeling

7 | Masker

Gelaatsmaskers

Categorieën

EEN GEZONDE GLOED IN 1-2-3

Een gezichtsmasker geeft je huid en gemoedstoestand een echte oppepper. Bij extreem warm of koud weer, weinig slaap of een stressvolle periode doet zo'n verwenmoment extra goed.

 1. Kies voor een masker dat geschikt is voor je huidtype en het resultaat dat je wenst (relaxerend/anti-aging/voedend/zuiverend..)
 2. Reinig je huid goed vooraleer je 't aanbrengt.
 3. Verwen je huid na het masker met een toner, een verzorgend serum en een oog- en vochtinbrengende crème. 

Hallo, gezonde glow!


HOELANG LAAT JE JE GEZICHTSMASKER BEST INTREKKEN?

Op het product staat altijd een inwerktijd vermeld, en die sla je best niet in de wind.

 • Laat je het masker te kort op je gelaat, dan krijgen de actieve bestanddelen de tijd niet om goed in te werken.
 • Laat je het te lang inwerken, dan zouden de ingrediënten je huid kunnen irriteren, de poriën verstoppen of je velletje uitdrogen.

WELKE SOORTEN MASKERS ZIJN ER?

Gezichtsmaskers bestaan in alle vormen en maten. Welk type je gebruikt, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur:

 • Crèmemaskers hebben dikwijls een hydraterende of voedende werking. Ze trekken volledig in de huid of je spoelt ze af met lauw water. Dit type masker zit in een tube of pot en kun je dus meerdere keren gebruiken.
 • Kleimaskers hebben een meer reinigende werking. Na het aanbrengen wordt het hard, waardoor je het moet afspoelen met lauw water. Ook dit type masker zit in een tube of pot en kun je meerdere keren gebruiken.
  Tip! Net omdat dit masker hard wordt, kun je er eventueel een serum onder aanbrengen. Het masker sluit je huid namelijk even af, waardoor het warm blijft en de poriën open komen te staan. Hierdoor kan het serum extra goed z'n werk doen.
 • Ook peel-offmaskers drogen op na het aanbrengen. Ze kunnen verschillende werkingen hebben en zijn erg fijn in gebruik, omdat je ze er in één vlotte beweging kunt afhalen. Naspoelen is dikwijls niet nodig. Dat soort masker zit meestal in een tube of pot en kun je ook meerdere keren gebruiken.
 • Sheetmaskers kun je maar één keer gebruiken en bestaan uit een vliesje dat je op je gezicht legt. Ze zijn zo effectief omdat ze doordrenkt zijn met een krachtig serum dat actieve bestanddelen bevat. Achteraf haal je het masker er gewoon af en masseer je de rest van het product in.
  Tip! Gooi het zakje niet zomaar in de vuilnisbak, maar gebruik het overtollige serum in de verpakking om je hals en decolleté mee te hydrateren.

Onze bestverkochte gelaatsmaskers? 

De Anti-Aging Hydrogel Mask en Firming Transformation Mask van Image Skincare, Hydrating Mask van Juliette Armand, het Anti-Stress Face Mask van Mesoestetic en Alpha-H Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask!