Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

INSTANT TIGHTENING BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Verbluffende collageen patches die een onmiddellijke verstrakking garanderen van kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels ter hoogte van de kraaienpootjes, kaakcontour en naso labiaal (neus-mondhoek plooi)

Profiteer van dit voordeelpakket met 3 x 6 patches en het ideaal bijhorend Collagen Elsastin serum (55ml)!

169,00 € 187,50 €

1 - minute wonder in voordeelformaat! Onmiddellijk verstrakkende patches en serum die je absoluut moet uitproberen om te geloven!


Geniet nu van dit voordeelpakket, voorzien van 3 x 6 Instant Tightening Mask patches en het ideaal bijhorend Collagen Elastin Serum, goed voor een intensieve kuur van 6 dagen en het wekelijks behouden van het resultaat gedurende minstens 3 maanden!


Verwelkom de allernieuwste generatie collageen met deze Instant Tightening Mask en Collagen Elastin Serum. Deze patches en serum zijn volledig van plantaardige oorsprong, maar toch is dit collageen voor 98% identiek aan het dierlijke en humane collageen. Deze doorbraak van Juliette Armand is werkelijk uniek en uitermate innovatief in de huidige cosmetische branchewereld! .

Juliette Armand is er dankzij vergevorderd wetenschappellijk onderzoek in geslaagd om menselijk collageen vrijwel volledig te herproduceren adhv. plantaardig collageen. 


Instant Tightening Mask van Juliette Armand maakt gebruik van een innovatieve 3-voudige technologie die de opname van hoge concentraties collageen en elastine door de huid mogelijk maakt.

Doorgedreven onderzoek op het gebied van celgenetica, fermentatie en electrospinning maakt het vandaag mogelijk om een hoge concentratie collageen, die voor meer dan 98% identiek is aan ons eigen huidcollageen (type III), in de huid in te brengen, wat resulteert in de onmiddellijke verbetering van de huid.

De combinatie met 17% hyaluronzuur met laag moleculair gewicht en glycogeen werkt synergetisch en fungeert als een enorme booster.


Collagen Elastin Serum van Juliette Armand, met gehydrolyseerd elastine en zeecollageen hydrateert, verbetert de elasticiteit en stevigheid van uw gezicht en verhoogt het vochtgehalte.

Collageen en elastine zijn de belangrijkste eiwitten in onze huid en zijn verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit, terwijl ze ook  regeneratie en vernieuwing van de huidcellen ondersteunen. Naarmate we ouder worden, neemt de biosynthese en functionaliteit van collageen- en elastinevezels af, waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid ontstaan.

Collagen Elastin Serum versterkt de collageen- en elastinereserves, houdt vocht vast en verhoogt het vochtgehalte van de huid, waardoor de huid er steviger en stralender uitziet.


Hoe gebruiken we deze producten?

Instant Tightening Mask dien je altijd te activeren adhv een serum. Het gewenste serum kan je zelf kiezen, maar wij adviseren bij dit masker het Collagen Elastin serum, die hier perfect bij past.

Breng eerst het Collagen Elastin serum aan op de gewenste zone. Dit unieke serum bevat 10% gehydrolyseerd marien collageen en 2% gehydrolyseerd marien elastine.

Breng vervolgens Instant Tightening Mask aan op het vochtige serum en laat het een minuut intrekken. Verwijder daarna de blauwe film en geniet van het strakke resultaat!

Start uw boost met een kuur van 6 opeenvolgende dagen, voor verder behoud kan je het Instant Tightening Mask en serum daarna één à twee keer per week gebruiken, of nét voor dat belangrijke event... wees wel voorbereid op die complimentjes! 


Instant Tightening Mask en het Collagen Elastin Serum zijn beiden ook apart te koop, en kunnen ook goedkoper per 2 besteld worden! Praktisch voor wanneer de patches opgebruikt zijn en u nog serum over hebt..