Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Pricematch

DE BESTE PRIJS VOOR ELK PRODUCT!ONZE BELOFTE AAN JOU!

Bij BoTh Cosmetics beloven we u de beste prijs op elk product!

We controleren voortdurend onze prijzen om ervoor te zorgen dat ze de allerbeste online zijn, maar soms kan een product elders tegen een iets lagere prijs verschijnen. Als dit gebeurt, geven we u minstens 3% EXTRA korting, bovenop de goedkoopste prijs! 

We geven u dan een kortingscode (promocode/voucher) voordat u uw bestelling plaatst en nadat we hebben kunnen verifiëren dat het product nieuw en identiek aan ons product is en dus ook dezelfde maat en kleur heeft.

Heeft u elders een korting, promocode of voucher ontvangen? laat het ons weten! Wij bieden u dezelfde korting of promocode met minstens 3% extra korting!


MET WIE WE MATCHEN

We vergelijken onze verkoopprijzen (exclusief verzendkosten) met onze online concurrenten van wie we weten dat de door hen verkochte producten authentiek en legaal aangekocht zijn. Producten van oudere leeftijd vertonen altijd een verminderde kwaliteit en worden daarom vaak aan dumpingprijzen aangeboden, waardoor we dergelijke online prijzen niet kunnen evenaren. Onze producten worden zeer frequent ingekocht waardoor we dus steeds een uitermate lange houdbaarheidsdatum garanderen.

HOE WE MATCHEN

 1. Stuur ons een e-mail met een link naar het product op onze site en een link naar het product op de site van onze concurrent. Berichten zonder link of verzonden via andere sociale media dan via mail, worden niet in ogenschouw genomen
 2. We controleren de prijs of ontvangen promocode en sturen u een persoonlijke vouchercode die u kunt gebruiken wanneer u uw bestelling plaatst. We bieden niet enkel de elders ontvangen promocode of het verschil tussen de prijs van de concurrent en die van ons, u krijgt daar bovenop minstens 3% extra korting!
 3. Als we om welke reden dan ook geen prijsmatch kunnen vinden, laten we u dat meteen weten met een duidelijke reden.

EXTRA INFORMATIE DIE U MOET WETEN

 • Het product van de concurrent moet identiek zijn aan het product dat op onze site wordt verkocht (inclusief staat, maat en kleur) en moet beschikbaar zijn voor onmiddellijke verzending.
 • We vergelijken enkel met onze concurrenten uit België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. We vergelijken niet met Bol.com, Amazon of andere gigantsites die maar een beperkt aanbod van producten van een merk verkopen, geen adviserende rol kunnen spelen en U nadien ook niet zullen verder helpen met uw bijkomstige  huidvragen.
 • Enkel de productprijs zoals weergegeven op de website van de concurrent geldt (Leveringskosten, staaltjes, gratis geschenken worden niet meegerekend)
 • Onze prijsmatch is enkel van toepassing op prijzen vermeld in EUR en voor bestellingen die geleverd worden aan adressen in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland
 • Een prijsmatch moet vóór de aankoop worden overeengekomen en is 24 uur geldig.
 • We behouden ons het recht voor om een prijsmatch te weigeren voor prijzen die op een fout lijken.
 • We behouden ons het recht voor om de prijsmatchbelofte te allen tijde in te trekken.
 • Een prijsmatch kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.

E-MAIL ONS OVER EEN PRIJSMATCH!

Stuur een e-mail naar info@bothcos.com als u een product goedkoper hebt gevonden of een promocode hebt ontvangen bij een concurrent. We bezorgen u zo snel mogelijk een persoonlijke en betere promocode!