Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE Skincare

IMAGE NOW, age laterDe professionals achter Image Skincare streven maar één doel na: de huid er gezond en steeds stralender uit laten zien en zo de tekenen van veroudering tegengaan.

Het merk respecteert haar gebruikers met volle toewijding. Daarom bevatten de producten geen parabenen of chemische conserveermiddelen en zijn ze niet op dieren getest. Subtiel geparfumeerd met essentiële oliën, zijn ze gemaakt met alle respect voor het milieu.

Alle cosmeceuticals van Image Skincare zijn geformuleerd met hogere niveaus van biologisch actieve ingrediënten dan die welke zonder recept of gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. 

Bovendien wordt het volledige assortiment steeds, en in alle stadia van de productie, aan strenge veiligheidscontroles onderworpen. 


EEN OPLOSSING VOOR ELKE HUID

IMAGE Skincare is een innovatief huidverbeteringsproduct, met slimme en plantaardige ingrediënten voor een gezonde huid. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 40.000 huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. 

MAATWERK

Jouw unieke huid vraagt om professioneel maatwerk. Simpel gezegd, elke huid is uniek. De Image Skincare multifunctionele producten bevatten het hoogste niveau van actieve ingrediënten en staan hoog aangeschreven bij huidverzorgingsprofessionals. 

Welke uitdaging een huid ook heeft - zonschade, acne, veroudering, rosacea - IMAGE biedt je altijd een effectieve oplossing!

IMAGE Skincare producten kopen


Categorieën

Het grote idee achter IMAGE Skincare

Het verhaal van de oprichters

In de IMAGE Skincare-kantoren maakt één slogan veel duidelijk: "Ze zijn 'Skinspired'". Het is meer dan alleen een slogan, het vertegenwoordigt ook de passie waar IMAGE Skincare op gestoeld is. 

"Ik wilde een huidverzorgingslijn creëren die de belofte van eenvoud, waarde en resultaten waarmaakte en zou helpen om elke vrouw haar best mogelijke huid te geven" zegt oprichter en CEO, Janna Ronert , die IMAGE Skincare in 2003 begon vanuit een klein appartement

Oprichter en CEO van Image Skincare, Janna Ronert, bedacht de term SKINspired: "Iemand SKINspireren betekent hun leven veranderen. Bij IMAGE geloven ze oprecht dat iedereen die Image Skincare gebruikt, zelfverzekerder, mooier, jeugdiger en gewoon SKINspired kan zijn."

Met producten variërend van vitamine C anti-agingserums (IMAGE Vital C) en chemicaliënvrije zonnebrandcrème (IMAGE Prevention) tot een huidverzorgingsdieet met een collageensupplement (IMAGE Yana), is het heel gemakkelijk om je volledig achter dit merk te scharen!


Hoe IMAGE Skincare begon

Janna's verhaal

Als schoonheidsspecialiste had Janna eindeloos veel producten getest. En als iemand die persoonlijk tegen rosacea vocht, worstelde ze om er een te vinden die werd ondersteund door bewezen resultaten. Dus begon ze producten te onderzoeken en hoe die precies werkten. Tijdens haar vele studies en analyses, kwam echter telkens een verontrustend resultaat naar boven: onnodige chemicaliën waren in die tijd schering en inslag in de huidverzorgingsindustrie!

Er was vrijwel geen merk zoals IMAGE, die de behoefte aan schone huidverzorging zonder parabenen of chemicaliën kon invullen. Dus maakte Janna er haar missie van om producten te blijven maken die professionele resultaten opleverden met veilige, bewezen actieve ingrediënten en effectieve plantaardige ingrediënten. En zo werd IMAGE Skincare een volwaardig en wereldwijd hooggewaardeerd beautymerk!

Janna creëerde de eerste IMAGE-collectie, VITAL C, als een oplossing voor gevoeligheid, droogheid en rosacea. Sindsdien heeft ze samen met IMAGE Skincare klinisch directeur en plastisch chirurg, Dr. Marc Ronert , samengewerkt met topchemici en uitermate ervaren onderzoekers bij de ontwikkeling van de andere IMAGE-collecties. Van krachtige anti-agers (Image Ageless) tot gerichte oplossingen voor acne (Image Clear Cell), hyperpigmentatie (Image Iluma) en meer. Wist u trouwens dat de volledig biologische IMAGE Ormedic collectie Ecocert en Cosmos Organic gecertificeerd werd! 

IMAGE Skincare zorgt goed voor uw huid, en haar omgeving!


De evolutie van IMAGE Skincare

Naarmate IMAGE Skincare is gegroeid, richtte Dr. Ronert in 2011 de 'Care for Skin' Foundation op, een non-profitorganisatie die levens veranderende plastische en reconstructieve operaties biedt aan mensen die lijden aan huidverlies. Het belangrijkste is dat de organisatie kinderen helpt een gezonder leven te leiden door hoognodige behandelingen uit te voeren, zoals huidtransplantaties en operaties aan het gespleten gehemelte.

Vandaag de dag blijft IMAGE Skincare toonaangevend in de branche. Hun producten zijn altijd vrij van parabenen en zijn gemaakt met verantwoorde ingrediënten. Er gebeuren geen testen op dieren, en ze blijven nieuwe manieren vinden om de voordelen van plantaardige ingrediënten te maximaliseren en zo uiterst innovatieve, op wetenschap gebaseerde huidverzorgingsoplossingen te creëren!


IMAGE Skincare Collecties

IMAGE Skincare AGELESS vermindert lijntjes en rimpels en geeft een jeugdige uitstraling

De uitgebalanceerde AGELESS-lijn bevat een mix van AHA's, nutripeptides, retinols, 'lightening' ingrediënten en antioxidanten. Huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur worden aanzienlijk verbeterd.

IMAGE Skincare BODY SPA, speciale formule om te beschermen en te voeden.

BODY SPA is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde en mooie stralende huid.

IMAGE Skincare CLEAR CELL is ontwikkeld tegen acne en vette huid problemen.

CLEAR CELL is een zeer effectieve productlijn om acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.


IMAGE Skincare I Conceal genezende foundations met SPF 30.

I CONCEAL Foundations van IMAGE Skincare in 6 Fitz Patrick kleuren, stimuleren genezing van huidproblemen en realiseren camouflage van oneffenheden op de huid.

IMAGE Skincare ILUMA, intense formules om donkere plekken en pigmentatie te verminderen

ILUMA is een speciale productlijn die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de
huid weer laat stralen.

IMAGE Skincare Image MD is geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. 

Hoge werkzame ingredienten voor een maximaal resultaat. 


IMAGE Skincare Ormedic

IMAGE Skincare ORMEDIC producten bevatten een organische mix geformuleerd om de huid te herstellen.

De revolutionaire ORMEDIC productlijn met de zuiverste biologische ingrediënten zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen. Geformuleerd voor alle huidtypen om deze in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen op natuurlijke wijze.

IMAGE Skincare Prevention +

IMAGE Skincare PREVENTION+ is een revolutionaire productlijn gericht op zonbescherming, waarin intensief hydraterende dagcrème verrijkt is met een breedspectrum UV-filter. 

Zo kun je de huid dagelijks beschermen tegen UVA- en UVB-straling, terwijl je tegelijkertijd ook aan huidverbetering kunt werken.

IMAGE Skincare Vital C

IMAGE Skincare VITAL-C is de originele en best verkopende lijn. Speciaal voor de droge, gevoelige en rode huid.

Deze lijn is ideaal voor de droge/gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. VITAL-C producten bevatten een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten. Dit zorgt dat de huid herstelt en
verbetert. De VITAL-C -lijn bevat hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.


IMAGE Skincare I Mask

IMAGE Skincare I-MASK. Ervaar het ultieme ritueel van huid transformatie met deze hydrogel gezichtsmaskers.

Laat u meevoeren op een reis van totale verjonging, terwijl u het ultieme huid transformatie ritueel ervaart.

IMAGE Skincare The Max

IMAGE Skincare THE MAX bevat 'Next generation' technologie voor huidverjonging.

Een fantastische formule met planten stamceltechnologie voor maximale correctie, preventie en voeding.