IMAGE Skincare

IMAGE NOW, age later

EEN OPLOSSING VOOR ELKE HUID

IMAGE Skincare is een innovatief huidverbeteringsproduct, met slimme en plantaardige ingrediënten voor een gezonde huid. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 40.000 huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. 

MAATWERK

Jouw unieke huid vraagt om professioneel maatwerk. Simpel gezegd, elke huid is uniek. De Image Skincare multifunctionele producten bevatten het hoogste niveau van actieve ingrediënten en staan hoog aangeschreven bij huidverzorgingsprofessionals. Welke uitdaging een huid ook heeft - zonschade, acne, veroudering, rosacea - IMAGE biedt je altijd een effectieve oplossing.

IMAGE Skincare

Categorieën

IMAGE Skincare Collectie

DEFY TIME - REJUVENATE - AGE LATER

IMAGE Skincare AGELESS collectie vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft een jeugdige uitstraling

De uitgebalanceerde AGELESS-lijn bevat een mix van AHA's, nutripeptides, retinols, 'lightening' ingrediënten en antioxidanten. Huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur worden aanzienlijk verbeterd.

FIRM - EXFOLIATE - RADIATE

IMAGE Skincare BODY SPA producten bevatten een speciale formule om de huid te beschermen en te voeden.

BODY SPA is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde en mooie stralende huid.

HEAL - CLARIFY - RESTORE

IMAGE Skincare CLEAR CELL is ontwikkeld tegen acne en vette huid problemen.

CLEAR CELL is een zeer effectieve productlijn om acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.

CONCEAL - CORRECT - ENHANCE

IMAGE Skincare I Conceal genezende foundations met SPF 30.

I CONCEAL Foundations van IMAGE Skincare in 6 Fitz Patrick kleuren, stimuleren genezing van huidproblemen en realiseren camouflage van oneffenheden op de huid.

BRIGHTEN - LIGHTEN - ILUMINATE

IMAGE Skincare ILUMA productlijn bevat een intense formule om donkere plekken en pigmentatie te verminderen

ILUMA is een speciale productlijn die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de
huid weer laat stralen.

IMAGE - HEALTH - ENFORCEMENT

De IMAGE MD lijn is geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. Hoge werkzame ingredienten voor een maximaal resultaat. 

RESCUE - HEALING - SUPPORT

Dit nieuwe IMAGE Skincare I Rescue product ondersteunt het herstelproces in de huid na huidverbeteringsbehandelingen zoals een laserbehandeling of een chemische peeling.  

THE NEW NATURAL

IMAGE Skincare ORMEDIC producten bevatten een organische mix geformuleerd om de huid te herstellen.

De revolutionaire ORMEDIC productlijn met de zuiverste biologische ingrediënten zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen. Geformuleerd voor alle huidtypen om deze in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen op natuurlijke wijze.

PROTECT - PREVENT - HYDRATE

IMAGE Skincare PREVENTION+ is een revolutionaire productlijn gericht op zonbescherming, waarin intensief hydraterende dagcrème verrijkt is met een breedspectrum UV-filter. Zo kun je de huid dagelijks beschermen tegen UVA- en UVB-straling, terwijl je tegelijkertijd ook aan huidverbetering kunt werken.

HYDRATEREN - STRALEN - VERJONGEN 

IMAGE Skincare I-MASK. Ervaar het ultieme ritueel van huid transformatie met deze hydrogel gezichtsmaskers.

Laat u meevoeren op een reis van totale verjonging, terwijl u het ultieme huid transformatie ritueel ervaart.

CORRECTION - PREVENTION - NUTRITION

IMAGE Skincare THE MAX bevat 'Next generation' technologie voor huidverjonging.

Een fantastische formule met planten stamceltechnologie voor maximale correctie, preventie en voeding.

HYDRATE - NOURISH - REVITALIZE

IMAGE Skincare VITAL-C is de originele en best verkopende lijn. Speciaal voor de droge, gevoelige en rode huid.

Deze lijn is ideaal voor de droge/gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. VITAL-C producten bevatten een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten. Dit zorgt dat de huid herstelt en
verbetert. De VITAL-C -lijn bevat hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

Diep geworteld in echte regeneratieve wetenschap, is Hush & Hush het hoogtepunt van meer dan 15 jaar cellulair en voedingsonderzoek en is toegewijd aan het vertragen van het onvermijdelijke verouderingsproces. Alle formuleringen zijn ontworpen om de natuurlijke afweer en regeneratieve krachten van het lichaam te ondersteunen met een unieke mix van wetenschappelijk bewezen vitamines, kruiden en plantaardige ingrediënten in combinatie met moderne technologie. 

A shot a day keeps the wrinkles away! YANA helpt de huid te versterken en te beschermen door een boost te geven aan de lichaamseigen collageen productie. De samenstelling van geavanceerde ingrediënten zorgen voor een jeugdige huid van binnenuit.