Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE CLEAR CELL - IMAGE Skincare

GENEZEN - ZUIVEREN - HERSTELLEN


IMAGE Skincare CLEAR CELL is ontwikkeld tegen acne en vette huid problemen.

De IMAGE Skincare - CLEAR CELL lijn is gericht op het verminderen van puistjes en acné, evenals een overmatige talgproductie. Het product kan door jongeren en volwassenen worden gebruikt die te maken hebben met onzuiverheden, een vette huid of acné.

Puistjes kunnen ontstaan door verschillende factoren, zoals verstopping van de poriën, verstoring van de natuurlijke huidflora, of door interne invloeden, zoals darmproblemen, voedingsintoleranties of hormonale schommelingen.

Image CLEAR CELL heeft een reiniger, serum, crème, gel en masker met een zeer effectieve oplossing om acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.

Een totaalpakket die je in staat stelt om uw huid van acné af te helpen!

Lees onder de producten verder hoe IMAGE Clear Cell u van uw acné kan afhelpen.

IMAGE CLEAR CELL - Image Skincare producten kopen

Image Clear Cell, een totaalpakket om van acné of onzuivere huid af te raken


Categorieën

CLEAR CELL producten kopen?

Heb je een vette huid, acne of onzuiverheden? Dan is CLEAR CELL een passende lijn voor jou. Deze lijn is namelijk ontwikkeld om acne en een vette huid op de juiste manier te reinigen en te verzorgen. De CLEAR CELL-lijn bevat diverse producten die je naar wens kunt gebruiken tijdens jouw dagelijkse skincare routine. Ontdek nu jouw ideale product!

CLEAR CELL: start met een goede basis

Wanneer je een vette huid en onzuiverheden hebt, is het essentieel om de juiste cleansers te kopen. Met de exfoliërende cleanser van CLEAR CELL verwijder je dode huidcellen, los je huidvet en talg op én zorg je voor de perfecte start van de rest van je routine. Omdat deze cleanser zuren bevat raden we het aan om deze alleen 's ochtends te gebruiken, én af te wisselen met een mildere cleanser. Een perfecte combinatie is bijvoorbeeld de ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser. 

Geef na de reiniging je huid een boost met een krachtig serum. Wanneer je een vette huid hebt, raden we aan het CLEAR CELL - Restoring Serum te kopen. Dit hydraterende en matterende serum brengt een vette en geïrriteerde huid weer in balans. 

Je sluit de basisroutine af met een hydratende crème. De moisturizer uit de CLEAR CELL lijn heeft een kalmerende werking en zorgt voor een egale, matte en gezonde huid en is perfect om de huid 's avonds mee te verzorgen. Overdag sluit je de basisroutine af met een dagcrème met SPF.

Extra CLEAR CELL producten voor een gezonde, mooie huid

Breid je basisroutine uit met effectieve CLEAR CELL producten die je naar wens kunt inzetten. Gebruik bijvoorbeeld het reinigende masker enkele keren per week om onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen en de huid een exfoliatie te geven. 

Wil je je dagelijkse routine voorzien van wat extra's? Dan raden we aan om de CLEAR CELL zuiverende tonic, of herstellende lotion te kopen. Heb je last van acne op je schouders, borst of rug? We've got your back! De handige CLEAR CELL pads zijn doordrenkt met zuren die effectief dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg verwijderen.


Je ideale skincare routine koop je bij BoTh Cosmetics!

Wist je dat Image Skincare de 'mix & match'-regel hanteert? Dat betekent dat wij aanraden om niet enkel producten uit de CLEAR CELL-lijn te kopen, maar om deze te combineren met producten uit andere lijnen. Zo zorg je voor de ideale routine waarin de producten elkaar ondersteunen en aanvullen. Wij verkopen het volledige Image Skincare gamma, en bij vragen over het kopen van CLEAR CELL producten kun je steeds makkelijk bij ons terecht!

Start uw dag met de krachtige IMAGE Clear Cell zuiverende reiniging van IMAGE Skincare

Een onzuivere huid zoals bv. acné is tijdens onze tienerjaren een veel voorkomende kwaal, maar wat gebeurt er als het nooit echt stopt voor jou? Acne kan ook bij volwassenen zeer vervelend blijken!

Een onzuivere huid zoals acné ontstaat meestal uit factoren waar we zelf weinig aan kunnen doen: hormonen en genetica. Velen ervaren periodieke puistjes als gevolg van fluctuaties in hormonen en anderen hebben gewoon een meer uitdagende tijd om de huid zuiver en vrij te houden van opkomende puistjes. Het kan frustrerend zijn, maar Image Skincare heeft oplossingen voor een onzuivere huid die gevoelig is: de Clear Cell-productlijn.

Het bestrijden van een onzuivere huid start met de Clear Cell Clarifying Gel Cleanser, een goede reiniging van uw huid voor zowel 's morgens als 's avonds. Het is op gel gebaseerde reiniger die schuimt om make-up te verwijderen en overtollige olie te verwijderen, terwijl het uw dode huidcellen exfolieert om de huid glad, zacht en glanzend te houden. Deze reiniger is zacht genoeg voor tieners, maar sterk genoeg voor volwassenen die bv. van hun chronische acné afwillen.


Blijf van die vervelende puistjes af! Elimineer ze met Clear Cell Clarifying mask van IMAGE Skincare

Het is bij acné zeer verleidelijk om de puistjes op uw huid met de hand te willen verwijderen of uit te duwen, ook al weten we dat dat helemaal geen goed idee is. Het kan infecties verspreiden en littekens achterlaten. Om u hierin te helpen heeft IMAGE Skincare het Clear Cell Clarifying Masque die je een paar keer per week kan gebruiken. "Een krachtdadige mix van salicylzuur en glycolzuur die de zwaarste acne-laesies in slechts één applicatie elimineert! Clear Cell Clarifying Mask verwijdert onmiddellijk de onzuiverheden die uw poriën verstoppen en tot rode acne-laesies leiden. De actieve ingrediënten verminderen roodheid en drogen de puistjes 's nachts op. 


Vergeet niet uw huid te hydrateren met de anti-acné vochtinbrengers uit de IMAGE Clear Cell lijn

Een belangrijke stap in elke IMAGE routine, is het toevoegen van een vochtinbrengende serum en moisturizer. IMAGE Skincare heeft hiervoor speciaal de Clear Cell Restoring serum en Clear Cell Mattifying Moisturizer ontworpen! Breng deze aan na uw reiniging.


Houd de moed er in en wacht niet langer!

Als je nu een tiener bent, en net puistjes begint te ontwikkelen, of als je een oudere "meer ervaren" acne-lijder bent, houd moed. De acné reinigings- en genezingsroutine van IMAGE Skincare verzekert u van mooie resultaten. 

Wacht niet nog een dag om uw huid te helpen zich beter te voelen en er fantastisch uit te zien. Probeer het gewoon en en overtuig jezelf!