Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ACNE SOLUTION - Mesoestetic

ACNE-OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ®Mesoestetic biedt met haar Innovatieve Acné solution lijn een efficiënte oplossing voor een acne-gevoelige en seborroische huid en heeft hiervoor 2 specifiek op acné gerichte producten ontwikkeld.


Acne One & Acne Imperfection Control

De formules in deze 2 specifieke acnéproducten bevatten een innovatief complex van actieve ingrediënten waardoor dode huidcellen van de huid verwijderd worden, onzuiverheden verminderen en de huid er weer gladder en gezonder uitziet. Deze acnéproducten zijn speciaal ontwikkeld door dermatologen om een maximum resultaat, kwaliteit en veilige thuisbehandeling te garanderen.


SOS ACNE BASIS & SOS ACNE EXTRA!

Naast deze heel specifieke acné producten, worden standaard ook andere producten ingezet bij personen met een vette of acné huid, of om uw huid een extra hydraterende boost te geven. Deze werken meer universeel en ook op andere issues waarbij de huid nood heeft aan een heropbouw en zijn dus meestal ook geschikt voor andere huidtypen en voor elke leeftijd. U vindt dezelfde producten dus ook geregeld terug bij andere toepassingen dan enkel bij de acné solution van Mesoestetic.

Om het u makkelijk te maken, hebben we naast het gebruik van de Mesoestetic Acne One Crème, en de Acné Imperfection Control voor lokale spotbehandelingen 2 voordeelpakketten opgesteld, compleet volgens advies van Mesoestetic.

Deze 2 pakketten (SOS ACNE BASIS en SOS ACNE EXTRA) bieden u alle ondersteunende producten om uw huid snel en mét resultaat van acné af te helpen. Het basispakket voorziet in de ideale reinigingsproducten, terwijl het SOS ACNE EXTRA pakket voorziet in een opbouwende fase waarbij de huid hervormd, gehydrateerd en beschermd wordt tegen nieuwe onzuiverheden.


Voordelen van de specifieke acne producten van Mesoestetic:

Daling van de talgproductie, controle van bacteriële proliferatie

Groeiremming van nieuwe uitbraken, Vermindert de intensiteit van het ontstekingsproces van acne-uitbraken.

Minder roodheid en epidermale zwelling, kalmerend

Verlichting van hyperpigmentatie na acne en verbetert het uiterlijk van een hypergepigmenteerde huid na een acne-uitbraak.

ACNE SOLUTION - Mesoestetic acné producten kopen


Categorieën