Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydratonic Mist - Mesoestetic - 125 ml

light mist

Mesoestetic Hydratonic Mist is een hydraterende tonic in een vernevelende sprayvorm die uw huid in balans houdt en verzacht. Deze gemakkelijke spray zorgt voor antipollutie bescherming tegen externe factoren.

Maak uw reiniging compleet en versterk het evenwicht van de microbiota op uw de huid. 

Geschikt voor alle huidtypes. 

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 33,00 €

Mesoestetic Hydratonic Mist, een hydraterende  spray die uw huid beschermt en in balans houdt...


Mesoestetic herformuleert zijn volledige cleanser gamma en lanceert Mesoestetic Hydratonic Mist. Het is ontwikkeld in een spraypresentatie en heeft als doel om thuis het rehydraterende, kalmerende en verstevigende gevoel te creëren zoals deze wordt bereikt in het schoonheidssalon!

Mesoestetic Hydratonic Mist is een tonifiërende lotion voor het gezicht, geschikt voor alle huidtypes. Het heeft tot doel de poriën te sluiten en de huid te versterken.

Deze hydratonische lotion heeft een hydraterende werking en vertegenwoordigt de laatste reinigingsstap, waarbij alle sporen van vuil of onzuiverheden worden verwijderd en de huid kan worden ontlast.

Geformuleerd met rozenwater, laat het de huid fris, gezuiverd en perfect gehydrateerd achter. Mesoestetic Hydratonic Mist bevat ook panthenol (provitamine B5) voor een regenererende en verzachtende werking, waardoor de huid comfortabel wordt. Alcoholvrij en met een huidvriendelijke pH, voorkomt het uitdroging door reiniging. Ideaal om gezichtsbehandelingen vooraf te gaan, waardoor de belangrijkste ingrediënten beter kunnen doordringen.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Hydratonic Mist ...

Start het schoonheidsritueel met het gebruik van de Micellar Biphasic Solution. Een tweefasige make-upremover met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijder voorzichtig vuil en make-up, inclusief waterproof make-up.

Gebruik vervolgens - op het hele gezicht, de hals en het decolleté - de Purifying Mousse voor de vette huid met neiging tot acne, of de Brightening Foam voor de normale of gecombineerde huid met puistjes, of Hydracream Fusion voor de droge of gevoelige huid. 

Bevochtig de huid en masseer vervolgens de cleanser die geschikt is voor uw huidtype. Met warm water verwijderen.

Maak je reiniging dan af met deze Hydratonic Mist. Spray het gezicht op een afstand van 15 of 20 cm. Laat het een paar seconden inwerken. Verwijder overtollig product met behulp van een wattenschijfje of een tissue.


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Hydratonic Mist twee aanvullende acties:

  • 1) Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • 2) Actie tegen vervuiling of anti-pollution

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.