Hydratonic Mist - Mesoestetic - 125 ml

NIEUW! light mist

Balancerende, anti-pollutie, hydraterende tonic in een vernevelende sprayvorm.

 Maakt de reiniging compleet en versterkt het evenwicht van de microbiota van de huid. 

Alle huidtypes. 

BIOBALANCERING + ANTI-POLLUTIE 

HYDRATEREND REGENEREREND VERZACHTEND

Goedkoper per 2 of in combinatie met :

Hydracream Fusion en Micellar Biphasic | Brightening Foam en Micellar Biphasic | Purifying Mousse en Micellar Biphasic

Kies een variant:

Vanaf 42.00 €
Please select variants first

Mesoestetic Hydratonic Mist een hydraterende, regenererende en gladmakende spray voor de huid ...

Mesoestetic herformuleert zijn volledige cleanser gamma en lanceert Mesoestetic Hydratonic Mist. Het is ontwikkeld in een spraypresentatie en heeft als doel om thuis het rehydraterende, kalmerende en verstevigende gevoel te creëren zoals deze wordt bereikt in het schoonheidssalon!

Hydratonic Mist is een tonifiërende lotion voor het gezicht, geschikt voor alle huidtypes. Het heeft tot doel de poriën te sluiten en de huid te versterken.

Deze hydratonische lotion heeft een hydraterende werking en vertegenwoordigt de laatste reinigingsstap, waarbij alle sporen van vuil of onzuiverheden worden verwijderd en de huid kan worden ontlast.

Geformuleerd met rozenwater, laat het de huid fris, gezuiverd en perfect gehydrateerd achter. Het bevat ook panthenol (provitamine B5) voor een regenererende en verzachtende werking, waardoor de huid comfortabel wordt. Alcoholvrij en met een huidvriendelijke pH, voorkomt het uitdroging door reiniging. Ideaal om gezichtsbehandelingen vooraf te gaan, waardoor de belangrijkste ingrediënten beter kunnen doordringen.

Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Hydratonic Mist twee aanvullende acties:

  • 1) Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • 2) Actie tegen vervuiling of anti-pollution

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.

Veiligheid en hoge tolerantie ...

Naast deze twee complementaire acties garandeert Hydratonic Mist ook veiligheid en een hoge tolerantie voor de huid. Dit komt omdat Mesoestetic-producten worden onderworpen aan rigoureuze tests die worden uitgevoerd door onafhankelijke experts. Deze specialisten testen de formules dermatologisch door middel van patch-tests (tolerantietests onder toezicht van een dermatoloog) die de huidcompatibiliteit van elk product garanderen.

Naast deze dermatologische tests ondergaan de formules ook een hypoallergene test. Dat versterkt de gevoeligheidstest door de patch-test 9 keer te herhalen in een curve van 3 weken, ook onder toezicht van een dermatoloog. Deze garandeert maximale tolerantie. Deze test is vooral gericht op de gevoelige en overgevoelige huid.

Bovendien wordt comedogeniteit getest. Een test die wordt uitgevoerd op een vette en acnegevoelige huid. Het is een test van veelvuldig gebruik bij dit type huid, waarbij een dermatoloog beoordeelt of occlusies ontstaan ​​en of er verwondingen optreden na 28 dagen gebruik in de studiegebieden.

Ten slotte worden de formules oftalmologisch getest door middel van een test die vaak wordt gebruikt in het perioculaire gebied of op het oogslijmvlies, waarbij de patiënt zijn gewaarwordingen meldt en een oogarts mogelijke irritaties of ongewenste reacties evalueert. Het overwinnen ervan impliceert een uitstekende verdraagbaarheid in het oogslijmvlies en de oogcontour.

Hoe gebruiken we Mesoestetic Hydratonic Mist ...

Start het schoonheidsritueel met het gebruik van de Micellar Biphasic Solution. Een tweefasige make-upremover met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijder voorzichtig vuil en make-up, inclusief waterproof make-up.

Gebruik vervolgens - op het hele gezicht, de hals en het decolleté - de Purifying Mousse voor de vette huid met neiging tot acne, of de Brightening Foam voor de normale of gecombineerde huid met puistjes, of Hydracream Fusion voor de droge of gevoelige huid. 

Bevochtig de huid en masseer vervolgens de cleanser die geschikt is voor uw huidtype. Met warm water verwijderen.

Maak je reiniging dan af met deze Hydratonic Mist. Spray het gezicht op een afstand van 15 of 20 cm. Laat het een paar seconden inwerken. Verwijder overtollig product met behulp van een wattenschijfje of een tissue.