Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Brightening Foam - Mesoestetic - 100 ml

gel-cream

Mesoestetic Brightening Foam is een romige reinigingsschuim met AHA's die onzuiverheden en make-up verwijdert en sterk verhelderend werkt.

Geschikt voor normale, gecombineerde huid en huid met pigmentproblemen

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 27,00 €

Mesoestetic Brightening Foam, een ​​romig reinigingsschuim met AHA's ...


Mesoestetic herformuleerde zijn volledige cleanser gamma en lanceerde Mesoestetic Brightening Foam. Een romig reinigingsschuim, geschikt voor de normale en gecombineerde huid , met AHA's in de formule.

Mesoestetic Brightening Foam  is een zuiverende en verlichtende reinigingsgel-crème, geschikt voor de huid die donkere vlekjes en kleine rimpels wil verzachten . De romige textuur verandert in contact met water in een rijk schuim dat het gezicht zachtjes omhult en tegelijkertijd vuil, make-upresten, dode huidcellen en onzuiverheden effectief van de huid verwijdert.

Brightening Foam is geformuleerd met glycolzuur en melkzuur in een zachte concentratie, waardoor de textuur, kwaliteit en helderheid van de huid kan worden verbeterd. De waarheid is dat deze zuren een lichte keratolytische werking uitoefenen, waardoor celvernieuwing wordt bevorderd en dode cellen op het huidoppervlak worden verwijderd.

Met verzachtende en hydraterende ingrediënten, maakt Mesoestetic Brightening Foam een zachte reiniging van het gezicht mogelijk zonder een uitdrogend of rekkend gevoel achter te laten. Het dagelijkse gebruik, 's morgens en' s avonds, maakt de huidkorrel glad, reguleert de talgproductie, verhoogt de helderheid en verzacht donkere vlekken.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Brightening Foam ...

Start het schoonheidsritueel met het gebruik van Micellar Biphasic Solution. Een tweefasige make-upremover met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijder voorzichtig vuil en make-up, inclusief waterproof make-up, van ogen en lippen.

Breng vervolgens de Brightening Foam  aan op het hele gezicht, hals en decolleté. Bevochtig de huid en masseer vervolgens de gelcrème tot een romig schuim ontstaat. Met warm water verwijderen.

Maak uw reiniging af met Hydratonic-mist. Een hydraterende gezichtstonic, met balancerende en vervuilende werking. U zult genieten van het frisse gevoel van de mist aan het einde van de reiniging!


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Brightening Foam twee aanvullende acties:

  • 1) Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • 2) Actie tegen vervuiling of anti-pollution

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.


Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam VS Mesoestetic Brightening Foam ...

Mesoestetic Brightening Foam is de geëvolueerde versie van Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam. Deze werd stopgezet en vervangen door een opnieuw ontworpen formule en verpakking voor meer efficiëntie en een betere consumentenervaring. 

Als je een superfan was van Ultimate W + Whitening Foam, denken we dat je nog meer van Brightening Foam zult houden!