Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydracream Fusion - Mesoestetic - 100 ml

cream-oil

Mesoestetic Hydracream Fusion is een reinigende, evenwichtige gezichtscreme-olie voor het verwijderen van make-up en onzuiverheden. De Hydracream Fusion geeft voeding aan de huid en hydrateert deze, waardoor de huid heerlijk glad en voldaan aanvoelt. 

Laat geen vette laag achter op de huid.en is geschikt voor droge en gevoelige huid. 

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 28,00 €

Mesoestetic Hydracream Fusion Cleansing Oil-Cream voor droge en gevoelige huid ...


Mesoestetic herformuleert zijn volledige cleanser gamma en lanceert Mesoestetic Hydracream Fusion. Heerlijke reinigende olie-crème, geschikt voor de droge en gevoelige huid . Hydracream Fusion heeft een hoog hydraterend vermogen en bevat squaleen. Een plantaardige olie met een hoge dermo-affiniteit die voeding en elasticiteit geeft aan de droge huid en ongemak en trekkerig gevoel minimaliseert. Het zorgt vervolgens voor een soepele en elegante reiniging, waarbij de resten en deeltjes die zich gedurende de dag op de huid afzetten, worden verwijderd.

Wanneer deze reinigende verzorging op het gezicht wordt aangebracht, ontstaat een romig masker, dat vervolgens moet worden gemasseerd tot de textuur een heerlijke olie wordt. Spoel op het einde met water.


Hoe gebruiken we Mesoestetic Hydracream Fusion ...

Start het schoonheidsritueel met het gebruik van Micellar Biphasic Solution. Een tweefasige make-upremover met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijder voorzichtig vuil en make-up, inclusief waterproof make-up, van ogen en lippen.

Gebruik vervolgens deze Hydracream Fusion in het hele gezicht, hals en decolleté. Op een droge huid een laag van deze olie-crème aanbrengen. Laat een paar seconden intrekken. Masseer vervolgens met vochtige handen je gezicht totdat de textuur in olie verandert. Aan het einde met veel water verwijderen.

Maak uw reiniging af met Hydratonic Mist. Een hydraterende gezichtstonic in sprayvorm, met balancerende en anti-pollution werking. 

U zult genieten van het frisse gevoel van de mist aan het einde van de reiniging!


Aanvullende acties ...

Mesoestetic heeft een nieuwe generatie oplossingen ontwikkeld om de nieuwste innovatie voor gezichtshygiëne aan te bieden waarmee u verder kunt gaan dan de reinigingsactie zelf. Daarom biedt Hydracream Fusion twee aanvullende acties:

  • Bio-balancerende actie

Een postbiotisch actief ingrediënt, Lactobacillus Ferment, verkregen uit de fermentatie van een bacterie, verbetert de balans van de microbiota om de huidbarrièrefunctie onder optimale omstandigheden te versterken en te behouden. Elke formule heeft een licht zure pH die het evenwicht bewaart en de huid beschermt tegen ongewenste pathogene micro-organismen.

  • Actie tegen vervuiling of anti-pollution

Een biotechnologisch actief ingrediënt, Urban D-tox, heeft een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: het gezamenlijk verwijderen van de vervuilende deeltjes en het verminderen van oxidatieve stress waarvan bekend is dat het huidveroudering versnelt.


Mesoestetic Hydra Milk Cleanser VS Mesoestetic Hydracream Fusion ...

Mesoestetic Hydracream Fusion is de geëvolueerde versie van Mesoestetic Hydra Milk Cleanser. Deze werd stopgezet en vervangen door een opnieuw ontworpen formule en verpakking voor meer efficiëntie en een betere consumentenervaring. 

Als je een superfan was van Hydra Milk Cleanser, dan denken we dat je Hydracream Fusion nog leuker zult vinden!