Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Juliette Armand CHRONOS Skinboosters 

alternatief voor Mesotherapie en Microneedling

Chronos Skinboosters, de moderne facelift maar zonder operatie of snijwerk!

Deze Juliette Armand Chronos Skinboosters vormen een waardig thuis-alternatief voor de (iets pijnlijkere) Mesotherapie en Microneedling behandelingen in een beautysalon.

De klassieke Mesotherapie (meestal met behulp van Microneedling) is een cocktail van vitamines en actieve substanties die over grotere zones worden geïnjecteerd en zorgen voor een zichtbare en langdurige verjonging en verstrakking van de huid. 

Injecties zijn erg doeltreffend maar hebben ook heel wat nadelen: minstens ervaar je een lichte pijn en moeten ze in strikte medische omstandigheden plaatsvinden, met specifieke injecteerbare producten. Injecties kunnen ook bijwerkingen hebben zoals ontsteking en kneuzingen wanneer deze niet door een professionele, ervaren schoonheidsspecialist(e) worden uitgevoerd.


Naaldloze mesotherapie (zoals Genesis Radiofrequentie die we in onze skin clinic hanteren) is een recente medische antiverouderingsmethode die sinds enkele jaren extreem populair geworden is. De methode bestaat uit het toedienen van grote dosissen vitamines (A, B3 of C) of hyaluronzuur en groeifactoren, tot diep in de huid. 

De techniek "mesotherapie" ("meso" betekent "midden" in het Grieks) werd aanvankelijk door innoverende anti-aging experten gebruikt, die begonnen met het injecteren van de actieve bestanddelen om de huid te verjongen en revitaliseren. Grote hoeveelheden actieve moleculen die naar de diepste lagen van de huid worden gevoerd, zorgen ervoor dat uw fibroblasten collageen, elastine en hyaluronzuur beginnen aan te maken. 


Het toedienen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen, vormt een hele uitdaging waarbij veel gekende huidverzorgingsmerken hun producten boosten met hoge concentraties ingrediënten zoals retinol en vitamine C, om de actieve werkstoffen dieper in het huidweefsel te brengen. 

Actieve werkstoffen zijn echter pas efficiënt wanneer deze door precisie in de juiste huidlagen worden aangebracht. Om een efficiënte opname sterk te verhogen, dienen de werkstoffen in de correcte huidlaag geactiveerd te worden. Door enkel hoge concentraties aan te brengen, zal een groot deel niet opgenomen worden en helaas gewoon op het oppervlak van de huid blijven liggen.

Daartoe ontwikkelde Juliette Armand haar 'Cosmetische drones' en vormen deze nu een revolutionaire technologie die zo ver gevorderd is dat de activatie van werkstoffen heel specifiek gelinkt kan worden aan specifieke cellen. Er worden krachtige peptides gebruikt om actieve werkstoffen te linken aan specifieke eiwitten. Peptides zijn moleculen die dienen als bouwsteen voor eiwitten en komen van nature voor in ons lichaam. Juliette Armand ontwikkelde hiervoor haar eigen 'Effectox peptidencomplex'


Dit Effectox peptiden 'mirakel' complex bestaat uit 5 krachtige componenten:

  • Argireline (Acetyl hexapeptide - AH3). Een zéér belangrijke botox-like werkstof die de vorming van adrenaline en noradrenaline afremt en leidt tot rimpelreductie. Een veilige formule zonder bijwerkingen en met wetenschappelijk bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies. (wordt enkel in THAVMA behandeling gebruikt)
  • Leuphasyl (aminozuur 5 peptides). Samen met Argireline wordt een synergetisch effect bekomen. Spier samentrekkingen worden ontspannen door de gevoeligheid van de zenuwuiteinden te verlagen, waardoor de zenuwen minder signalen afgeven aan de gezichtsspieren en deze dus minder vaak en minder krachtig gaan samentrekken. Leuphasyl is een lichaamseigen stof en dus veilig.
  • Ameliox. Een natuurlijk peptide en liposomen complex met botox-achtige werking. Deze vertraagt de glycatie (harder en stijver worden van huidweefsel), geeft bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke buitenstoffen), beschermt de collageenstructuur en versterkt de werking van argireline.
  • Trimoist (hydrocomplex). Deze component hydrateert en verzacht de huid, verhoogt de elasticiteit en houdt transepidermaal vochtverlies tegen. Ze zorgt als het ware voor een natuurlijk beschermend filmlaagje.
  • Pentacare NA. Deze verzacht fijne rimpels en lijntjes en verstevigt de huid.

SKINBOOSTERS CHRONOS: zeer doeltreffend, met maar liefst 5 krachtige componenten!

Chronos Skinboosters pakken rimpels en huidveroudering zeer doeltreffend aan, eenvoudig bij u thuis, ZONDER gebruik van microneedling of mesotherapie

1| Chronos Hydra Correct Serum werkt hydraterend en antioxiderend met cross-linked hyaluronic acid die de huid meteen voller maakt en zorgt voor een blijvende hydratatie

2| Chronos Hydra Correct Cream dient dagelijks peptiden toe voor vitaliteit en stevigheid. Deze wondercrème werd in 2018 door het beautymagazine IMAGE verkozen tot 'Best Skinkare Day' product!

3| Chronos Hydra Filler Gel is een olieachtige gel met hyaluronzuur en toepeptide-1 complex voor plaatselijk gebruik. Hydrateert en verbetert rimpels door ze als het ware op te vullen! 

Juliette Armand Chronos Therapy Skinboosters