Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream - Juliette Armand - 50 ml

TOPPRODUCT! -5%

Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream is werkelijk een spectaculaire crème. Één van de topproducten van Juliette Armand gamma! 

De crème biedt een 'instant glow en liftend effect' door middel van een intense versteviging en hydratatie en vormt een gelaat met fijne lijntjes en rimpels om tot een glad, stevig en helder stralend gelaat!

80,75 € 85,00 €

Juliette Armand Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream, de natuurlijker look van botox!


Juliette Armand Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream wordt gebruikt voor het corrigeren van mimiek - en statische rimpeltjes en dit op een meer slimme en natuurlijker manier dan wat botox met uw gelaat doet.

Botox maakt spiercontracties bijna onmogelijk terwijl deze hightech lifting cream enkel inspeelt op de neuronen in de huid. Dit doet ze met dank aan de allernieuwste (r)evoluties in de cosmetische wereld: Juliette Armand gebruikt hiervoor 'cosmetische drones'.

Bekijk zeker even de belangrijkste ingrediënten van deze Thavma Hydra Lifting cream hieronder!


Gebruik van Juliette Armand Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream

Geschikt voor elk droog tot normaal huidtype.

Deze crème wordt best gecombineerd met het Thavma Hydra Lifting serum om het perfecte resultaat te verkrijgen. Breng de crème 's morgens en 's avonds aan na de serum, door zachtjes met de vingertoppen in te masseren.

U zult versteld staan van het bereikte resultaat!


Belangrijkste Ingrediënten:

De gepatenteerde X50 MYOCEP Cosmetic Drone is een innovatieve, ingekapselsde spierverslapper met een 'slimme en niet-toxische botox' werking. Activatie van de ingekapselde werkstoffen gebeurt enkel in de huidcellen met receptoren die zeer specifiek een celvernieuwende (collageen opbouwende!) functie hebben.

Argireline (Acetyl hexapeptide - AH3) is één van de belangrijkste botox-like werkstoffen die de vorming van adrenaline en noradrenaline afremt en leidt tot rimpelreductie. Een veilige formule zonder bijwerkingen en met wetenschappelijk bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies.

Leuphasyl zorgt samen met Argireline voor een synergetisch effect. Spiersamentrekkingen worden ontspannen door de gevoeligheid van de zenuwuiteinden te verlagen, waardoor de zenuwen minder signalen afgeven aan de gezichtsspieren en deze dus minder vaak en minder krachtig gaan samentrekken. Leuphasyl is een lichaamseigen stof en dus veilig en (in tegenstelling tot botox) niet-toxisch!

Ameliox® is dan weer een natuurlijk peptide en liposomen complex met botox-achtige werking. Deze vertraagt de glycatie (harder en stijver worden van huidweefsel), geeft bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke buitenstoffen), beschermt de collageenstructuur en versterkt de werking van argireline.

Trimoist® is een hydrocomplex die de huid hydrateert en verzacht. Ze verhoogt de elasticiteit en houdt transepidermaal vochtverlies tegen. Ze zorgt als het ware voor een natuurlijk beschermend filmlaagje.

De Thavma Hydra Lifting crème wordt vervolledigd met avocado olie en het lekker ruikende Shea butter.