Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

JULIETTE ARMAND

Uw afspraak bij de plastisch chirurg wordt uitgesteld!


Juliette Armand vertegenwoordigt al meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica verzorgingsproducten. Ze biedt wereldwijd de meest innovatieve anti-age beautyproducten.

Met haar high-end gamma huidverbeteringsproducten bewijst Juliette Armand dat er werkelijk een alternatief bestaat voor dure plastische chirurgie.

Bio-fermentatie, Retinoid, Cosmetische drones, Cross-linked serums en top-of-the-world Sun Films met farmaceutische silicone vormen voor de Juliette Armand beauty producten al lang geen geheimen meer en worden steevast in alle formules ingebouwd.

Juliette Armand baseert zich op de nieuwste ingrediënten in de cosmetologie, wetenschappelijk geformuleerd door hun eigen chemici sinds 1992. De natuur imiteren met behulp van ingrediënten uit de hele wereld. Wetenschap combineren met de natuur. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale olie, propyleenglycol. Dermatologisch getest en allergeenvrij. 

Juliette Armand biedt een oplossing voor elk huidprobleem, voor elke leeftijd.

De theorie van Juliette Armand is om op cellulair niveau in de behoeften van de huid te voorzien met behulp van geavanceerde toedieningssystemen waarmee elk ingrediënt precies daar waar nodig in de huidlagen kan doordringen om de huid te herstellen, te hydrateren, te regenereren en te beschermen.

JULIETTE ARMAND PRODUCTEN KOPEN


Categorieën