Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

JULIETTE ARMAND

Uw afspraak bij de plastisch chirurg wordt uitgesteld!


Juliette Armand vertegenwoordigt al meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica verzorgingsproducten. Ze biedt wereldwijd de meest innovatieve anti-age beautyproducten.

Vandaag bewijst Juliette Armand met haar high-end gamma huidverbeteringsproducten dat er een werkelijk een alternatief bestaat voor dure plastische chirurgie.

Bio-fermentatie, Retinoid, Cosmetische drones, Cross-linked serums en top-of-the-world Sun Films met farmaceutische silicone vormen voor de Juliette Armand beauty producten al lang geen geheimen meer en worden steevast in alle formules ingebouwd.

Juliette Armand baseert op de nieuwste ingrediënten in de cosmetologie, wetenschappelijk geformuleerd door hun eigen chemici sinds 1992. De natuur imiteren met behulp van ingrediënten uit de hele wereld. Wetenschap combineren met de natuur. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale olie, propyleenglycol. Dermatologisch getest en allergeenvrij. Juliette Arand biedt een oplossing voor elk huidprobleem, voor elke leeftijd.

De theorie van Juliette Armand is om op cellulair niveau in de behoeften van de huid te voorzien met behulp van geavanceerde toedieningssystemen waarmee elk ingrediënt precies daar waar nodig in de huidlagen kan doordringen om de huid te herstellen, te hydrateren, te regenereren en te beschermen.


De huid heeft stemmingen. Het spreekt ons aan en waardeert een respectvolle benadering

Sommigen praten over huidtypes, Juliette Armand heeft het over het algemene karakter van uw huid.

Sommigen praten over droogte, gevoeligheid ... Juliette Armand heeft het over de gemoedstoestand van uw huid.

Sommigen praten over rimpels... Juliette Armand heeft het over schade.


De gemoedstoestand van uw huid. Dat is hoe een diagnose best wordt vertaald, waarbij stappen worden genomen die verder gaan dan enkel het definiëren van gevoelige, droge of vette huid en waarbij Juliette Armand liever inzet op een meer specifieke, persoonlijkere, professionele diagnose.

Want niet alle normale huiden verouderen in hetzelfde tempo. Niet alle droge huiden worden in dezelfde mate beïnvloed door de omgeving. Een serum heeft nooit exact hetzelfde effect, zelfs niet op vergelijkbare huidtypes.

Dat is de reden waarom Juliette Armand multidimensionale producten heeft gemaakt: om maximale efficiëntie te bereiken voor elke huidstemming. De juiste werkstoffen op de juiste plek, aangepast aan uw persoonlijke huidtoestand, op het moment dat uw huid daar om vraagt.

Hier vindt u meer informatie over deze High Tech Cosmetica en over de Productie en Veiligheid van Juliette Armand. We hebben ook een pagina met voor/na resultaten!

JULIETTE ARMAND PRODUCTEN KOPEN


Categorieën