Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

FIRMING BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Firming Boost van Juliette Armand: Sterk verstevigende en verfrissende lichaamsproducten die uw collageenproductie stimuleren. Nu in een voordeelpakket!

Inhoud:

Bamboo Coconut Exfoliating Wash - 200 ml

Cryolift Gel - 200 ml

Bust Firming Gel - 200 ml

147,00 € 163,50 €

Firming Boost van Juliette Armand: Sterk verstevigend en verfrissend lichaamspakket die uw collageenproductie stimuleert


Deze Bamboo Coconut Exfoliating douchegel uit de Elements lichaamspeeling serie van Juliette Armand, is een 2 in 1 peeling/douchegel met zachte werkstoffen die de huid niet irriteren. Deze douchegel ruikt heerlijk fris, reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen zonder irrtitatie te veroorzaken


Juliette Armand Elements Cryo lift Gel is een zeer geavanceerde en sterk verstevigende lichaamsgel. Dit fris en koel aanvoelende cryotherapie product zorgt voor een onmiddellijk en zichtbaar verstevigend resultaat waarbij de gel de verslapping van uw huid op de daartoe aangebrachte plekken efficiënt bestrijdt!


Juliette Armand Bust Firming Gel is de ideale gel voor het versterken en verstevigen van huidweefsel in de buste, decolleté en armen. Het bevat krachtige werkstoffen zoals phytodermina lifting, biobustyl en liftessence. Deze reconstrueren elastinevezels, activeren de collageenproductie, verbeteren de consistentie en maken de huid stevig en toch licht!