Cryolift Gel - Juliette Armand - Elements - 200 ml

5% - deal!
De Elements Cryo lift Gel is een zeer geavanceerde en sterk verstevigende lichaamsgel. Dit fris en koel aanvoelende cryotherapie product zorgt voor een onmiddellijk en zichtbaar verstevigend resultaat waarbij de gel de verslapping van uw huid op de daartoe aangebrachte plekken efficiënt bestrijdt!41,80 44,00
Please select variants first

Deze gel bevat zeewier en menthol en brengt een intens maar zeer aangenaam gevoel van verkoeling op de aangebrachte gebieden. Een heerlijke verfrissing in een klein potje die uw benen, buik en armen aangenaam verblijdt met een koele bries tijdens een warme autorit naar het Zuiden!

De verkoelende eigenschap zorgt voor een ideale en makkelijk aan te brengen verfrissing, terwijl de actieve stoffen aan het werk gezet worden en zich onmiddellijk inzetten tegen elke zichtbare verslapping!

De elasticiteit, consistentie en uniformiteit van uw huid wordt aanzienlijk en op korte tijd verbeterd.

Laat ook uw medegenoten mee genieten van de zeer frisse mentholgeur die deze frisblauwe gel verspreidt! Het is absoluut de ideale verkwikkende afsluiter na een hete dag, want deze crème heeft ook antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die de nadelige gevolgen van een dagje zon helpen blussen!

Uw perfecte metgezel tijdens de hete zomerdagen, zowel thuis, in de auto als op reis, om het zweterig gevoel te ontlopen en 's avonds met een fris gevoel te gaan slapen!

Breng de gel aan en masseer in totdat het volledig geabsorbeerd is.

Mocht het koude gevoel U toch iets te fris lijken, dan kan u de gel gerust onmiddellijk combineren met een normale dag - of nachtcrème om het frisse gevoel wat te temperen naar uw eigen persoonlijke comfortgevoel!

Hoofdingrediënten: Menthol en zeewier