Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

BoTh Cosmetics en klimaatneutraal transport

Een Co2 neutrale samenwerking met DPD


BoTh Cosmetics en DPD, samen klimaatneutraal!
BoTh Cosmetics en DPD, samen klimaatneutraal!

Bij BoTh Cosmetics hechten we veel belang aan ons klimaat. Net omdat we onze huid willen beschermen tegen schadelijke invloeden, is het ook uitermate belangrijk dat we diezelfde schadelijke invloeden ook van buitenaf tot een minimum herleiden.

Een klimaatneutrale transportoplossing. Dat is voor BoTh Cosmetics een essentieel onderdeel van onze belofte aan de natuur!

Daarom kiezen we voor uw pakketje de meest milieuvriendelijke oplossing!


DPD: CO2-neutraal, duurzaam en innovatief: alles in hetzelfde pakket

DPD werkt constant aan milieuvriendelijke oplossingen voor het versturen van pakketten en neemt een belangrijke verantwoordelijkheid voor de wereld waarin DPD als transportonderneming actief is.

Virtuele assistenten, pakjesautomaten, cargofietsen: DPD is een voorloper in het ontwikkelen van innovatieve, uitstoot-beperkende oplossingen voor het versturen van pakketten. Niet enkel u als klant plukt er de vruchten van, maar ook ons milieu. 

Het verlagen van onze CO2-uitstoot staat bij ons centraal!


BoTh Cosmetics en milieuvriendelijke verpakking

Onze 100% natuurlijke samenwerking met RAJA

BoTh Cosmetics kiest voor haar verpakking resoluut voor een duurzame oplossing en gebruikt kartonnen dozen die volledig recycleerbaar zijn en zelf reeds voor 70% uit gerecycleerd materiaal bestaat. 

Onze samenwerking met verpakkingsproducent RAJA is gebaseerd op een verantwoorde manier om uw aangekochte producten zo milieuvriendelijk mogelijk in te pakken.

RAJA is lid van FSC® (Forest Stewardship Council). Deze moedigt een verantwoord bosbeheer aan volgens 3 duurzame criteria gebaseerd op sociaal engagement, ecologie en economie. 

Als partner van PEFC zet RAJA zich in voor het PEFC-certificaat om duurzaam bosbeheer te bevorderen. 


Voor de bescherming van uw producten, gebruikt BoTh Cosmetics houtwol, of recupereren we plastic verpakking van onze eigen leveranciers. Houtwol is een 100% natuurlijk product die volledig uit gerecycleerd materiaal bestaat en ook volledig recycleerbaar is. Enkel de serums, die uit een glazen flacon bestaat, dienen we nog extra te beschermen door middel van een noppenfolie.

Voorts trachten we de verpakking steeds zo klein mogelijk te houden zodat we de afvalproductie en de recyclageverwerking tot een minimum herleiden. We hebben verschillende maten van verpakking die speciaal afgestemd zijn op de producten die we aanbieden om verspilling aan lege ruimte te vermijden.