Onze Blog


Mesoestetic heeft haar gamma uitgebreid met enkele splinternieuwe, veelbelovende cleanser producten én ook enkele producten in een nieuw jasje gestoken en verbeterd met vernieuwde, nog efficiëntere formules!

De grote boosdoener? Mondkapjes! we kunnen voorlopig niet zonder, en dat zal helaas nog wel even duren! Onder het mondkapje kan het al snel flink warm worden en geïrriteerd aanvoelen. Mensen kunnen er zelfs (meer) puistjes van krijgen. En laten we ook de elastieken niet vergeten! Die zorgen ongewild ook voor een ruwe, geïrriteerde huid.
In dit blog...

Alpha-H (lees: 'Alpha-age') is specialist in exfoliatie. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Alpha-H is een Australisch huidverzorgingsmerk, dat zich beroept op de balans tussen...

Vogue ging op onderzoek uit en selecteerde de beste zonnebrandcrèmes, die niet alleen jouw huid beschermen tegen de zon, maar tegelijkertijd ook de beste verzorging bieden. Of je nu kiest voor een crème of olie, een melk of spray, of een hoge of lage beschermingsfactor - we've got you covered.