Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ELKE dag Black Friday en Cyber Monday bij BoTh Cosmetics!

15-11-2023

Black Friday en Cyber Monday zijn de dagen waarop consumenten wereldwijd hun ogen richten op kortingen en aanbiedingen. Het lijkt alsof elke winkel en online retailer deelnemen aan deze koopjesgekte. 

Toch hebben wij reeds jarenlang als verdeler van Juliette Armand, Mesoestetic, Celestetic, Image Skincare, Vavin en Philip Martin's, ervoor gekozen om op deze dagen geen extra sales of solden aan te bieden. In plaats daarvan hebben we een strategie die het hele jaar door geldt: het aanbieden van mooie deals in de vorm van voordeelpakketten en het hanteren van een 'price match' beleid, waarbij onze prijzen worden aangepast aan die van onze concurrenten.


Waarom geen Black Friday en Cyber Monday kortingen?

Als webshop van sterke, wereldwijd gekende beauty topmerken zoals Juliette Armand, Mesoestetic, Celestetic, Image Skincare, Vavin en Philip Martin's, geloven we in transparantie en eerlijke prijzen. Door het hele jaar door aantrekkelijke voordeelpakketten aan te bieden, willen we onze klanten de mogelijkheid geven om op elk moment te profiteren van geweldige aanbiedingen

We willen niet dat onze klanten het gevoel hebben dat ze moeten wachten op specifieke dagen om van kortingen te genieten. Onze filosofie is gebaseerd op het bieden van constante waarde, zodat onze klanten weten dat ze altijd kunnen rekenen op voordelige prijzen.


Voordeelpakketten: mooie kortingen op onze schoonheidsproducten, het hele jaar door!

Onze voordeelpakketten zijn samengesteld om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om huidverzorging, haarverzorging of wellnessproducten, onze pakketten bieden een uitgebalanceerde selectie van producten met aantrekkelijke kortingen. Deze aanbiedingen zijn niet beperkt tot een specifieke tijd van het jaar, waardoor onze klanten flexibel kunnen profiteren van voordelige prijzen op de producten die ze nodig hebben.

Price Match beleid: de beste schoonheidsproducten aan de goedkoopste prijzen, het hele jaar door!

Ons 'price match' beleid is een bewijs van onze toewijding aan eerlijke concurrentie. Als een klant elders een betere aanbieding vindt voor een van onze producten, passen wij onze prijs aan om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de beste deal krijgen. Dit zorgt voor een eerlijk speelveld en stelt onze klanten in staat om met vertrouwen bij ons te winkelen, wetende dat ze altijd de meest concurrerende prijzen krijgen. Meer over ons Price Match beleid...


Celebrating Black Friday en Cyber Monday!

Wist je dat de term "Black Friday" voor het eerst gebruikt in de jaren 1960 in Philadelphia. Het verwijst naar de drukte en het verkeer dat ontstaat na Thanksgiving, waardoor winkelstraten letterlijk 'zwart' zagen van de menigte en het verkeer.

Black Friday en Cyber Monday staan bekend om het breken van verkooprecords. Zowel fysieke winkels als online retailers ervaren enorme pieken in de verkoop tijdens deze dagen, wat aantoont hoe consumenten wereldwijd op zoek zijn naar koopjes.

Cyber Monday staat bekend als de online tegenhanger van Black Friday. Het wordt vaak beschouwd als de drukste dag van het jaar voor online winkelen, met consumenten die massaal op zoek gaan naar online deals en kortingen.

Hoewel Black Friday en Cyber Monday wereldwijd bekend staan om hun spectaculaire kortingen, kiezen wij er dus voor om onze klanten het hele jaar door speciale aanbiedingen te bieden. 

Door consistente waarde te leveren en eerlijke prijzen te hanteren, willen wij liever een duurzame relatie opbouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit dan te vallen voor een vlugge 'quick-win'. 

En om u helemaal te overtuigen...kijk alvast hieronder even naar onze voordeelpakketten die wij permanent aanbieden!

Onze voordeelpakketten!

Categorieën