ANTI ACNE BOOST - Juliette Armand

ANTI ACNE BOOST VOORDEELPAKKET!

Inhoud:

Clarifying Face Foam - 230 ml

Clarifying Active Lotion - 210 ml

Clarifying Stick - 8 ml

Clarifying Active Cream - 50 ml

Clarifying Active Mask - 50 ml

152.00 € 169.00 €
Please select variants first


Deze Clarifying Face Foam is er speciaal voor de acne gevoelige, olieachtige en gemengde huid en verwijdert resten van de huid, absorbeert overtollig talg en brengt het talg in evenwicht. 

Hoofdingrediënt in de Clarifying Active Lotion is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat. 


De Acne Clarifying Stick vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten uit de Elements serie van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne en wordt gebruikt om plaatselijke opkomende acné tegen te houden.


De Clarifying Active Cream is een intensieve crème, speciaal voor een acné-gevoelige huid en vermindert het uiterlijk van acné symptomen en absorbeert overmatig talg zonder droogte en irritatie te veroorzaken! Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele gelaat, 1 tot 2 maal per dag.


Het Clarifying Active Mask is een kalmerend en reinigend masker voor acné-gevoelige, vette en geïrriteerde huidtypes. Deze verbetert de huid tegen ontsteking en intense irritaties, vermindert overtollige talg, geeft balans olie-water en verfijnt de poriën. Een mooie opheldering met onmiddellijk resultaat!

Breng een dikke laag aan, laat drogen en spoel nadien af met water. Dit masker dient 2 maal per week aangebracht te worden om een zo goed mogelijk resultaat te beogen. De ideale partner om party-proof het weekend aan te vatten!