Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

ANTI ACNE BOOST - Juliette Armand

Voordeelpakket

Anti Acne Boost van Juliette Armand: speciaal samengesteld totaalpakket voor acné huiden! Nu in een voordeelpakket!

Inhoud:

Clarifying Face Foam - 230 ml

Clarifying Active Lotion - 210 ml

Clarifying Stick - 8 ml

Clarifying Active Cream - 50 ml

Clarifying Active Mask - 50 ml

190,00 € 211,50 €

Anti Acne Boost van Juliette Armand: speciaal samengesteld totaalpakket voor de acné huid!


De Clarifying Face Foam is er speciaal voor de acne gevoelige, olieachtige en gemengde huid en verwijdert resten van de huid, absorbeert overtollig talg en brengt het talg in evenwicht. 

Hoofdingrediënt in de Clarifying Active Lotion is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat. 

De Acne Clarifying Stick  vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten uit de Elements serie van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne en wordt gebruikt om plaatselijke opkomende acné tegen te houden.

De Clarifying Active Cream is een intensieve crème, speciaal voor een acné-gevoelige huid en vermindert het uiterlijk van acné symptomen en absorbeert overmatig talg zonder droogte en irritatie te veroorzaken! Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele gelaat, 1 tot 2 maal per dag.

Het Clarifying Active Mask is een kalmerend en reinigend masker voor acné-gevoelige, vette en geïrriteerde huidtypes. Deze verbetert de huid tegen ontsteking en intense irritaties, vermindert overtollige talg, geeft balans olie-water en verfijnt de poriën. Een mooie opheldering met onmiddellijk resultaat!

Breng een dikke laag aan, laat drogen en spoel nadien af met water. Dit masker dient 2 maal per week aangebracht te worden om een zo goed mogelijk resultaat te beogen. De ideale partner om party-proof het weekend aan te vatten!


RICHTLIJNEN GEBRUIK ACNE PRODUCTEN JULIETTE ARMAND


Dit pakket bevat producten die perfect op elkaar afgestemd zijn om acné op adequate, snelle en efficiënte manier te genezen en verder onder controle te houden. 

Om u te helpen bij het gebruik van dit uitgebreide pakket, hebben we specifieke richtlijnen voor u opgesteld. 


DAGELIJKS 'S MORGENS EN 'S AVONDS:

1| Juliette Armand Clarifying Face Foam. 

Reinig uw gezicht eerst met deze antibacteriële reinigingsschuim. Deze foam is er speciaal voor de acne gevoelige, olieachtige en gemengde huid. Ze verwijdert de resten van de huid en absorbeert overtollig talg. Bevochtig eerst uw gezicht met wat lauwwarm water. Doe 2-3 pompjes in de handpalm en wrijf wat open. Breng dan aan op uw gezicht. Spoel daarna af met wat lauwwarm water en dep uw gezicht droog.

2| Juliette Armand Clarifying Active Lotion. 

Gebuik je na de Clarifying Face Foam. Doe lotion op een watje en breng deze op het gezicht aan met deppende bewegingen. Laat deze eventjes inwerken tot uw gezicht terug droog aanvoelt. Deze brengt uw huid terug in balans.

3| Juliette Armand Clarifying Active Cream. 

Deze intensieve crème is speciaal voor een acné-gevoelige huid en vermindert het uiterlijk van acné symptomen, absorbeert overmatig talg zonder droogte en irritatie te veroorzaken. Breng deze crème na de lotion aan op het hele gelaat.


2 X PER WEEK:

Juliette Armand Clarifying Active Mask. 

Dit is een therapeutisch kleimasker met een krachtige anti-inflammatoirewerking. Het masker kalmeert de huid en verlicht huidontstekingen en irritatie. Bevat Normaseb, een complex van aminozuren waaronder glutaminezuur, methionine, cystine en verschillende vitaminen. Dit ingrediënt gaat overmatige talgafscheiding tegen, verwijdert overtollig talg en matteert de huid zonder deze uit te drogen. 

Daarnaast bevat het Canadian Willowherb en het exotische Manuka Oil, ingrediënten die de werking van Propioni bacterium acnes remmen - de bacterie welke acne veroorzaakt. Het ondersteunt de huid bij het herstel van ontstekingen en helpt de poriën tonifiëren en verstevigen. Breng een behoorlijke laag aan op de huid en laat 15-20 minuten inwerken. Verwijder vervolgens met een vochtig en warm microwavekompres of lauwwarm water


MEERMAALS OVERDAG:

Juliette Armand Clarifying Active Stick. 

Deze stick vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne. Hoofdingrediënt is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat. 

De acné stick kan overal mee en kan op elk moment gebruikt worden, voor direct gebruik op puistjes, 2 tot 3 maal per dag aanbrengen. Deze zorgt dat het puistje ofwel niet doorbreekt ofwel dat het doorgebroken puistje sneller wegtrekt.