Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Clarifying Active Cream - Juliette Armand - 50 ml

5% - deal!

Juliette Armand Clarifying Active Cream tegen acne, vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne.

43,20 € 45,50 €

Juliette Armand Clarifying Active Cream, met Canadian Willowherb, intensieve crème tegen acné die talg absorbeert zonder droogte en irritatie


Hoofdingrediënt in deze Juliette Armand Clarifying Active Cream is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat.

Deze intensieve crème is speciaal voor een acné-gevoelige huid en vermindert het uiterlijk van acné symptomen en absorbeert overmatig talg zonder droogte en irritatie te veroorzaken!

De Juliette Armand Clarifying Active Cream helpt om de Propionibacterium Acnes-bacterie, die verantwoordelijk is voor acne, te remmen. Sebopessina en Normaseb verminderen en reguleren de talgafscheiding en de vettigheid van de huid zonder uitdroging te veroorzaken. 

Azelaïnezuur, Manuka-olie en Jojoba-olie geven antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Aloë Vera, A-bisabolol en Panthenol kalmeren dan weer de geïrriteerde huid terwijl het vochtgehalte hoog blijft. Polytrap absorbeert overtollige olie en laat een matte finish achter.


Gebruik van Juliette Armand Clarifying Active Cream

Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele gelaat, 1 tot 2 maal per dag.


Belangrijkste ingrediënten: 

Canadian Willowherb, Allantoin, Mentha Essen, Manuka olie, Mimosa extract, Aloe Vera, A-Bisabol, Calendula

Juliette Armand - Clarifying Acne


Categorieën