Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

BUITENKANSJES!


Wat zijn buitenkansjes?

'Buitenkansjes' zijn producten die retour gestuurd zijn, of eventueel een kleine beschadiging opgelopen hebben in ons magazijn, of iets sneller verkocht moeten worden wegens een beperkte houdbaarheidsdatum, of een product die door de fabrikant door een nieuwe versie/formule vervangen werd. Geretourneerde producten worden zorgvuldig gecontroleerd en deze geven we graag een nieuwe kans. Op alle buitenkansjes geven we een hele mooie korting!

'Buitenkansjes' kunnen dus in de volgende staat verkeren:

Beperkte houdbaarheidsdatum: Dit zijn producten die zowiezo nog minstens 3 maanden of langer houdbaar zijn. Na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum zijn deze trouwens nog steeds bruikbaar tot 6 maanden na houdbaarheidsdatum, daarna verliezen de werkstoffen wel geleidelijk hun kracht. Onze buitenkansjes behouden dus nog minstens 9 maanden hun volledige werkzaamheid. Ze zijn wel bedoeld om direct te gebruiken en gaan daarom in snelverkoop met een stevige korting bovenop!

Beschadigde verpakking: Het product is in nieuwstaat, alleen de originele productverpakking is beschadigd. Er zit bijvoorbeeld een scheurtje of een kleline deuk in de doos.

Ontbrekende productverpakking: Het product is in nieuwstaat, alleen de originele productverpakking is dusdanig beschadigd dat wij het product uit de verpakking hebben gehaald en deze los in een verzenddoos verstuurd wordt. De originele verpakking ontbreekt dus.

Oude versies: Dit zijn producten die door de fabrikant door een nieuwere versie/formule worden vervangen. Dikwijls gaat het hier enkel om een vernieuwde verpakking, waarbij de gebruikte formule gewoon hetzelfde is gebleven.

Wenst u te weten waarom een concreet product als buitenkansje verkocht wordt? contacteer ons dan even via info@bothcos.com 

Levering

Natuurlijk worden ook onze 'Buitenkansjes' even snel bezorgd! Hiervoor gelden dezelfde servicevoorwaarden. 

Retourneren

'Buitenkansjes' kunnen - in tegenstelling tot de originele producten - niet geretourneerd worden.

Voorwaarden

  • Kortingscodes zijn niet in te wisselen bij het bestellen van 'Buitenkansjes'.
  • 'Buitenkansjes' kunnen niet geretourneerd worden.
  • Promoties en acties gelden niet voor 'Buitenkansjes'.
  • De 'Buitenkansjes' kunnen niet gereserveerd worden.
  • De prijzen staan vast en zijn niet onderhandelbaar.Onze buitenkansjes!


OPGELET! Ook van IMAGE Skincare hebben we heel wat buitenkansjes liggen! 

Helaas mogen we deze van IMAGE Skincare niet meer via onze webshop aanbieden maar enkel via onze skinclinic. Mail (of bel) ons dus gerust eventjes door naar welke producten u precies op zoek bent, en wij kijken dan heel graag even onze IMAGE Skincare buitenkansjes voor u na! Mailen kan op info@schoonheidssalonpatricia.be