BUITENKANSJES!


Wat zijn buitenkansjes?

'Buitenkansjes' zijn producten die retour gestuurd zijn, of eventueel een beschadiging opgelopen hebben in ons magazijn, of iets sneller verkocht worden wegens een beperkte houdbaarheidsdatum (steeds nog 5 maanden of langer houdbaar!) Geretourneerde producten worden zorgvuldig gecontroleerd en deze geven we graag een nieuwe kans met daarbij een mooie korting. 

'Buitenkansjes' kunnen dus in de volgende staat verkeren:

Beperkte houdbaarheidsdatum: Dit zijn producten die zowiezo nog minstens 5 maanden of langer houdbaar zijn. Na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum zijn deze ook nog steeds bruikbaar, maar verliezen de werkstoffen wel geleidelijk hun kracht. Deze producten gaan dus in snelverkoop met een stevige korting en zijn bedoeld om direct te gebruiken.

Beschadigde verpakking: Het product is in nieuwstaat, alleen de originele productverpakking is beschadigd. Er zit bijvoorbeeld een scheurtje in de doos.

Ontbrekende productverpakking: Het product is in nieuwstaat, alleen de originele productverpakking is dusdanig beschadigd dat wij het product uit de verpakking hebben gehaald en deze los in een verzenddoos verstuurd wordt. De originele verpakking ontbreekt dus.

Levering

Natuurlijk worden ook onze 'Buitenkansjes' even snel bezorgd! Hiervoor gelden dezelfde servicevoorwaarden. 

Retourneren

'Buitenkansjes' kunnen - in tegenstelling tot de originele producten - niet geretourneerd worden.

Voorwaarden

  • Kortingscodes zijn niet in te wisselen bij het bestellen van 'Buitenkansjes'.
  • 'Buitenkansjes' kunnen niet geretourneerd worden.
  • Promoties en acties gelden niet voor 'Buitenkansjes'.
  • De 'Buitenkansjes' kunnen niet gereserveerd worden.
  • De prijzen staan vast en zijn niet onderhandelbaar.Onze buitenkansjes!


Categorieën