MESOESTETIC

wanneer je zichtbare resultaten verwacht...


Mesoestetic produceert reeds 35 jaar een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk bezit 's werelds allerbeste pigmentbehandeling en is ontworpen voor klanten die zichtbare resultaten verwachten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic hiervoor over de nodige medische ISO-normen.

Uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijk studies en die voldoen aan de strengste farmaceutische normen

MESOESTETIC PRODUCTEN KOPEN


Categorieën

MESOESTETIC - Collectie


ANTIOXIDANTLIJN MET HOGE CONCENTRATIE VITAMINE C

Energy C van Mesoestetic, voor een verbazingwekkend verhelderend effect. Helpt de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. De lijn omvat 3 thuisverzorgingsproducten en een professionele salonbehandeling.  

VERSTRAKKING EN VERSTEVIGING

Deze collageenlijn geeft het gezicht een stevigere teint dankzij de hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen. Ze verstevigt gezichtscontouren en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en de elasticiteit toenemen. 

VERBETERING VAN HUIDKWALITEIT

Het Stamcelgamma is een lijn met hoge concentraties plantstamcellen, speciaal ontworpen om de vertraging in celregeneratie om te keren om de bindweefselstructuur te versterken en de huidkwaliteit en textuur zienderogen te verbeteren. 

ANTI-AGING 

Deze wereldwijd gekende anti-verouderingslijn is specifiek ontworpen om tekenen en symptomen te behandelen die kenmerkend zijn voor reeds gevorderde veroudering. Ze beschermt en repareert cel-DNA, voorkomt toekomstige schade en vertraagt ​​vroegtijdige veroudering.


DE WHITENING-OPLOSSING 

Complete lijn van 9 producten gemaakt van een unieke combinatie van actieve ingrediënten met depigmenterende, whitening, brightening, anti-aging, hydraterende en beschermende eigenschappen.

HOUDT (HYPER)PIGMENTATIE ONDER CONTROLE

COSMELAN is wereldwijd n° 1 op gebied van depigmentatie!!

Dit gamma biedt een intensief corrigerende werking terwijl de overproductie van melanine door de melanocyten wordt gereguleerd, waardoor het verschijnen van nieuwe donkere vlekken bijna volledig wordt geremd en gecontroleerd. Exclusieve dubbele actie: corrigerend en regulerend.

OVERWIN UW ACNE

Innovatieve methode voor de behandeling van acne-gevoelige en seborroïsche probleemhuid. De formule bevat een innovatief complex van synergetische actieve ingrediënten om de verschillende factoren aan te pakken die een acne-gevoelige en seborrheic huid veroorzaken.

DE ULTIEME LICHAAMS -BEHANDELING, GERICHT OP 6 SPECIFIEKE GEBIEDEN

Bodyshape behandelingen die 100% aanpasbaar zijn aan uw behoeften en die inwerken op 6 strategische delen van uw lichaam: buik & zijkanten, benen, billen, armen, dubbele kin en borsten.


Mesoestetic Grascontrol

VOEDINGSPROGRAMMA'S OM UW IDEALE GEWICHT TE HELPEN BEHEERSEN

Grascontrol ® voorziet in voedingssupplementen die de spijsvertering op een gezonde en natuurlijke manier ondersteunen en uw gewicht helpen beheersen.

Gezond omdat ze prebiotica en probiotica bevatten, die uw darmflora beschermen en optimaliseren.

Natuurlijk omdat ze actieve ingrediënten van plantaardige en mariene oorsprong bevatten die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun reinigende, vochtafdrijvende en vetregulerende eigenschappen.