Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

MESOESTETIC

wanneer je zichtbare resultaten verwacht...


Mesoestetic produceert reeds 35 jaar een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk bezit 's werelds allerbeste pigmentbehandeling en is ontworpen voor klanten die zichtbare resultaten verwachten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic hiervoor over de nodige medische ISO-normen.

Uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijk studies en die voldoen aan de strengste farmaceutische normen

MESOESTETIC Producten kopen


Categorieën

Mesoestetic

BoTh Cosmetics vindt Mesoestetic een perfect merk om in haar assortiment op te nemen. Wij zijn enkel op zoek naar de beste merken op het gebied van huidverzorging. Mesoestetic is marktleider op het gebied van Medische Cosmetica en is zeer specifiek ontwikkeld voor de betere professionele huidverzorgingsklinieken zoals ons eigen huidinstituut. Dit merk staat aan de top van de zeer geavanceerde medische cosmetische huidverzorging in de wereld. Bij BoTh Cosmetics en in ons huidinstituut streven we altijd naar de meest innovatieve technieken en beste medische producten om jou te helpen aan een fantastische huid. Mesoestetic is zo'n merk die huidverjonging en huidverbetering naar een hoger plan tilt, en dit op een medisch-cosmetische, effectieve en uitermate kwalitatieve manier!

Mesoestetic makkelijk online te bestellen

Mesoestetic is ontwikkeld volgens de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie. Mesoestetic ontwikkelt voor elke verzorgingsbehoefte een eigen verzorgingsreeks. Het volledige Mesoestetic assortiment voor behandeling van jouw huid kan je vinden bij BoTh Cosmetics.

Waar focust Mesoestetic zich op?

Mesoestetic focust zich op zeer innovatieve behandelmethodes. Mesoestetic focust zich voornamelijk op de meest innovatieve behandelmethodes dankzij de hoogst intensieve werkstoffen die er op het gebied van huidverbetering te verkrijgen zijn. In de farmaceutische laboratoria van Mesoestetic in Barcelona verrichten de ontwikkeldeskundigen van Mesoestetic continu onderzoek naar de ontwikkeling en verbetering van alle vormen van huidverzorging en bijbehorende behandelingen.

Wil je meer weten over de geweldig productlijnen van dit merk, neem dan gerust contact met ons op. Als ervaren huidspecialisten kunnen wij jou helpen om het juiste product te kiezen voor een geweldig resultaat!


MESOESTETIC - Collecties


AGE ELEMENT BRIGHTENING

Anti-aging producten met een intensieve antioxiderende en depigmenterende werking die de helderheid van het gezicht verbeteren en vroegtijdige veroudering voorkomen.

Aangepaste texturen met lichte en snel absorbeerbare formules die uw gezicht verhelderen en revitaliseren. Uw huidskleur wordt geëgaliseerd en onvolkomenheden in uw huid worden glad gemaakt. Daarnaast zorgt de epigenetische werkzaamheid voor het vermijden van expressielijntjes en pigmentatie.

AGE ELEMENT FIRMING

Anti-aging producten met formules en texturen die ontworpen zijn om het verlies van stevigheid te behandelen en de gezichtscontour opnieuw scherper te definiëren .

Het dipeptidecomplex zorgt voor de reconstructieve eigenschappen. Lichte formules met een verstevigend effect

De verstevigende actie zorgt voor meer elasticiteit en herdefinieert uw gezichtsovaal dmv een liftend effect!

AGE ELEMENT ANTIWRINKLE

Ideaal bij:

  • Diepe rimpels
  • Oogwallen
  • Dunne kwetsbare huid
  • Verlies van gezichtsvolume

Anti-aging producten, speciaal ontworpen om rimpels en expressielijnen te behandelen.

Een combinatie van plantaardig retinol en peptiden geven de huid opnieuw textuur en vullen de rimpels bij de bron 


HOU (HYPER)PIGMENTATIE ONDER CONTROLE

COSMELAN is wereldwijd n° 1 op gebied van depigmentatie!!

Dit gamma biedt een intensief corrigerende werking terwijl de overproductie van melanine door de melanocyten wordt gereguleerd, waardoor het verschijnen van nieuwe donkere vlekken bijna volledig wordt geremd en gecontroleerd. Exclusieve dubbele actie: corrigerend en regulerend.

OVERWIN UW ACNE met MESOESTETIC

Innovatieve methode voor de behandeling van acne-gevoelige en seborroïsche probleemhuid. De formule bevat een innovatief complex van synergetische actieve ingrediënten om de verschillende factoren aan te pakken die een acne-gevoelige en seborrheic huid veroorzaken.

BODYCONTOURING, GERICHT OP 6 SPECIFIEKE GEBIEDEN

Bodyshape behandelingen die 100% aanpasbaar zijn aan uw behoeften en die inwerken op 6 strategische delen van uw lichaam: buik & zijkanten, benen, billen, armen, dubbele kin en borsten.


Mesoestetic Grascontrol

VOEDINGSPROGRAMMA'S OM UW IDEALE GEWICHT TE HELPEN BEHEERSEN

Grascontrol ® voorziet in voedingssupplementen die de spijsvertering op een gezonde en natuurlijke manier ondersteunen en uw gewicht helpen beheersen.

Gezond omdat ze prebiotica en probiotica bevatten, die uw darmflora beschermen en optimaliseren.

Natuurlijk omdat ze actieve ingrediënten van plantaardige en mariene oorsprong bevatten die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun reinigende, vochtafdrijvende en vetregulerende eigenschappen.