Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

BODYSHOCK - Mesoestetic

Afslanken en hardnekkig vet verlies op een volledig pijnloze manier!De stevig vernieuwde Bodyshock lijn van Mesoestetic voorziet een professionele formule voor thuisgebruik, die 100% aanpasbaar is aan uw behoeften en die inwerkt op verschillende strategische delen van uw lichaam met als doel een zichtbare verstrakking van benen, buik en zijkanten, billen, armen, dubbele kin en borsten. 


Bodyshock, ultra-geconcentreerde actieve ingrediënten!

Mesoestetic Bodyshock is dank zij wetenschappelijke innovatie in staat om het silhouet van de patiënt te hermodelleren dankzij de ultra-geconcentreerde actieve ingrediënten die worden gebruikt in de nieuwe lijn bodyshock lichaamsproducten, die de meest karakteristieke esthetische condities aanpakken die de lichaamscontour beïnvloeden.

Ultieme 'shock'behandeling voor 6 probleemgebieden

  1. Dubbele kin : tekenen van verslapping als gevolg van overtollig vetweefsel.
  2. Armen : verlies van stevigheid waardoor het weefsel verslapt.
  3. Borsten : verlies van toon en elasticiteit als gevolg van veranderingen in hormoonspiegels, na zwangerschap of borstvoeding of het verstrijken van de tijd, wat resulteert in verlies van stevigheid.
  4. Buik en zijkanten : verlies van weefselstevigheid en gelokaliseerde vetophoping op zowel de voor- als zijregio's.
  5. Billen : verlies van stevigheid en tekenen van verslapping zoals Cellulite (sinaasappelhuid)
  6. Benen : neiging om vloeistoffen en vetknobbels vast te houden, waardoor het zogenaamde "sinaasappelschil" -effect ontstaat.

BODYSHOCK - Mesoestetic producten kopen

Afslanken en hardnekkig vet verlies op een volledig pijnloze manier!