Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Bodyshock Celluxpert - Mesoestetic - 200 ml

NIEUW!

Bodyshock Celluxpert voorkomt Cellulite en vermindert een sinaasappelhuid. Celluxpert verbetert de huidstructuur en hydrateert uw huid.

Celluxpert kan met of zonder de bijgevoegde speciale massage kop gebruikt worden, een mini glazen roller die de penetratie van de actieve ingrediënten en microcirculatie verhoogt.

65,00 €

Bodyshock Celluxpert, voorkomt Cellulite en vermindert sinaasappelhuid


De term cellulitis verwijst naar het kuiltje in de huid dat meestal voorkomt op de heupen, dijen en billen, veroorzaakt door vetophopingen die het bindweefsel onder de huid duwen en vervormen. Hoewel dit volkomen normaal is, is het "sinaasappelschil"-effect op de huid iets dat de meeste mensen liever niet willen zien.

Alle vrouwen zijn vatbaar voor cellulitis vanwege hormonen en hun aanleg om vet op te slaan in de heupen en dijen. Cellulitis is normaal vet onder de huid dat klonterig lijkt omdat het tegen het bindweefsel duwt, waardoor een kuiltje in de huid ontstaat. Door een wetenschappelijke kijk op cellulitis te nemen, kunnen we effectieve manieren vinden om het uiterlijk te helpen verbeteren.

Cellulitis zal er altijd zijn als je in de huid van je dijen knijpt, maar de truc is om het te verminderen tot een niveau dat het wordt geminimaliseerd en nauwelijks met het blote oog te zien is. 


Gebruik van Bodyshock Celluxpert

De mini glazen roller, met aan/uit systeem, zorgt voor goede dosering van het product. Breng de Celluxpert met circulaire bewegingen op de huid aan en masseer.


Belangrijkste actieve werkstoffen in deze Celuxpert Cream:

Cafeïne: verhoogt vetverbranding en verwijdert toxines

L-carnitine: mobiliseert vet tot energie

Extract van Brassicaalba en Capsaïne: stimulerend, lipolytischeffect

Arnica extract: venotonischen vasoprotectiefeffect

Organisch silicium: regenererend, herstructurerend.