Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Bodyshock Essential Cream - Mesoestetic - 250 ml

NIEUW!

Bodyshock Essential Cream is ideaal tegen striemen! Deze 'intelligente' crème past zich aan de behoeften van uw huid aan en zorgt voor een zijdezacht resultaat!

Bodyshock Essential Cream voorkomt vorming van striemen, herstelt een beschadigde huid én hydrateert deze.

45,00 €

Bodyshock Essential Cream, voorkomt striemen en herstelt beschadigde huid


Striemen (Striae) kenmerken zich door witachtige of paarse lijnen, gelokaliseerd in bindweefsel. Striemen zijn zichtbaar door de transparantie van de dermis. 

Er zijn 2 stadia:

  • Rood stadium: ontstekingsfase, de dermis is oedemateus en fragmenten van elastische vezels verschijnen. De kleur van de striem is rood/erythemateus, of eerder violet.
  • Wit stadium: in latere fases, de epidermis vervlakt en de dermis herorganiseert zich, bloedvaten onttrekken en een witte kleur ontstaat.

Striemen komen vooral voor op groeizones, zoals billen, dijen, lage rug, achterkant knie, en zones die hormonaal beïnvloed zijn of een sterke wijziging ondergaan tijdens en na zwangerschap, zoals buik en borsten. 

Deze Bodyshock Essential Cream is daarom een sterke aanrader bij zwangere vrouwen, ter voorkoming van striemen als gevolg van een zwangerschap. Preventief gebruik van deze Essential Cream voorkomt latere zorgen om striemen te verwijderen.


Gebruik van Bodyshock Essential Cream

Breng de Bodyshock Essential Cream aan op de te behandelen zone en masseer in. 

Geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle huidtypen.

Ideaal bij zwangerschap, ter voorkoming van striemen


Belangrijkste actieve werkstoffen bij Mesoestetic Bodyshock Essential Cream

Complex van hydraterende, verstevigende en biobalancerendeplantextracten: astragaluswortel (huangqi) en extract van codonopsispilosula

Centellaasiatica: herstructurerend, herstellend effect.

Liposomale olie: antioxiderend en voedend

Sheaboter: voedend en hydraterend.