Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE BODY SPA - Image Skincare

VERSTRAKKEND - EXFOLIEREND - STRALEND


Image Body Spa van IMAGE Skincare dompelt je onder in een fijn, heerlijk genot en welbehagen!

De Image Body Spa serie heeft lichaamsproducten met formules om cellen te herstellen, de huid te voeden en te beschermen en zich te richten op specifieke probleemgebieden. 

BODY SPA is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde en mooie stralende huid en werkt effectief en huidverbeterend op cellulair niveau. lichaamsproducten van IMAGE Skincare

IMAGE BODY SPA - Image Skincare producten kopen

Huidverbeterende lichaamsproducten, bezorgen je een heerlijk genot en welbehagen


IMAGE Body Spa producten. Reiniging, voeding en bescherming voor elke huid, voor elk seizoen

Ongeacht het seizoen, uw huid is een orgaan die net zoals al uw andere organen altijd voeding, maar ook reiniging en bescherming nodig heeft omdat ze aan vele - meestal schadelijke - externe factoren blootgesteld wordt. Iemand met een droge, gevoelige huid heeft daarnaast ook producten nodig die geen irritatie veroorzaken. 

Dankzij deze IMAGE Skincare Body Spa Collection kan je volop genieten van een aantal professionele bad- en lichaamsproducten die speciaal hiervoor ontwikkeld werden

Elk product in de lijn is ontworpen om een tere huid te reinigen, te voeden en te beschermen. Deze dierproefvrije, parabenenvrije huidverzorgingslijn is geweldig voor alle huidtypes, en vooral als je een droge, gevoelige huid hebt!


IMAGE Body Spa Exfoliating Body Scrub

Een goede huidverzorging begint met een geweldige lichaamsreiniger, vooral één die ook scrubt en exfoliëert. Door uw dode huidcellen te verwijderen, verander je een droge huid in een huid die er zacht en glad uitziet en aanvoelt. Best gebruik je hiervoor een exfoliator die zacht genoeg is om uw huid niet uit te drogen. Met de IMAGE Skincare Body Spa Exfoliating Body Scrub heb je zowel een fantastische reiniger en zachte scrub in één!

Deze scrub met dubbele werking maakt gebruik van chemische en fysieke exfoliatoren, evenals vochtparels, om de huid te polijsten en tegelijkertijd te hydrateren. Body Spa Exfoliating Body Scrub helpt ook om de celvernieuwing te verbeteren en zorgt ervoor dat uw huid bodylotion beter kan opnemen.

De exfoliërende bodyscrub is heel zacht, schuimt mooi en heeft een heerlijke nootachtige, fruitige geur. Uw huid zal heerlijk, verfrissend en schoon aanvoelen!


Heb je last van cellulitis op benen en billen? IMAGE Cell.U.Lift is een verstevigende body crème!

Als je klaar bent met douchen, is het tijd om uw huid te behandelen met IMAGE Skincare Body Spa CELL.U.LIFT Firming Body Crème. Velen hebben blijvend last van cellulitis op benen en billen. Hoe je ook probeert door te trainen, goed te eten en veel water te drinken, de cellulitis blijft meestal hardnekkig.

IMAGE Cell.U.Lift Firming Body Crème versterkt de collageenvezel en vermindert de aanwezige lipidecellen. Met andere woorden, het helpt de huid glad te maken en vermindert cellulitis. Het hydrateert ook de huid terwijl het de cellutitis behandelt, dus uw huid zal ook extra zacht aanvoelen na gebruik.

Nadat je deze crème een paar weken heb gebruikt, zal je nog misschien nog niet onmiddellijk een groot verschil merken in het uiterlijk van uw cellulitis. Uw huid zal wel zacht en glad aanvoelen en ook wat steviger. Het kan echter nog wel een paar weken extra duren voordat je echt resultaat zult zien. Hoe dan ook, de crème heeft een mooie lichte textuur, een verfrissende pepermuntgeur en geeft je een zalig koele tinteling die je op uw huid voelt wanneer je de Cell.U.Lift gebruikt. Een crème die dus wat tijd nodig heeft om resultaat te boeken, maar waar je vanaf het eerste moment wel van zal houden!


IMAGE Rejuvenating Bodylotion voor droge of gebarsten huid

Voor de delen van je lichaam waar je de verstevigende lichaamscrème niet aanbrengt, kan je best Image Skincare Body Spa Rejuvenating Body Lotion gebruiken. Armen, ellebogen, rug en knieën zijn de plaatsen waar uw huid meestal het droogst is. Vooral de ellebogen kunnen vaak zeer droog en gebarsten zijn.

De ultra-hydraterende formule van deze IMAGE Rejuvenating bodylotion helpt uw huid te exfoliëren en te verjongen en vermindert ook tekenen van veroudering, keratosis pilaris en een droge, gebarsten huid. 

Ondanks al deze mooie eigenschappen, veroorzaakt IMAGE Rejuvenating bodylotion toch geen irritatie. Eigenlijk een must-have voor een gevoelige huid!