Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's Remedy Antiaging System

De remedie tegen eerste tekenen van huidverouderingHet onverbiddelijke verstrijken van de tijd brengt de eerste tekenen op de huid van uw gezicht. De weefsels hebben de neiging om te ontspannen en de eerste expressielijnen verschijnen reeds. Met Philip Martin's Remedy System heb je een ideale serie verzorgingsproducten die je zichtbaar helpen.

Het specifieke zijde-eiwitmasker in combinatie met de actieve ingrediënten van de injectieflacon maken deze gelaatsproducten voor thuis gemakkelijk aan te brengen, wat de onmiddellijke absorptie bevordert en waardoor de huid zacht, strak en stralend wordt. 


Remedy System biedt een effectieve reactie om uw gezicht adequaat te behandelen met een combinatie van een intens Fluid serum, een dagelijks serum en een krachtige Remedy crème. één voor één hoogwaardige producten dankzij de combinatie van actieve werkstoffen van de hoogste kwaliteit en van pure organische oorsprong.

Philip Martin's Remedy System


Philip Martin's Remedy Serum

Remedy Serum is het 'eerste rimpel' serum dat helpt de eerste tekenen van veroudering en het gebrek aan huidelasticiteit tegen te gaan door de productie van vrije radicalen te vertragen.

Remedy Serum heeft een aangenaam verstevigend effect, bevordert de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen.
Geschikt voor alle huidtypes, verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft voeding en helderheid. 


Philip Martin's Remedy Cream

Deze verjongende gezichtscrème Remedy Cream is uitermate geschikt voor een doffe en grijzende huid die een gebrek aan huidelasticiteit heeft als reactie op de eerste tekenen van veroudering.

Het heeft een aangenaam verstrakkend tensoreffect en het vertraagt ​​de productie van vrije radicalen door de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen te bevorderen.
Uw gezicht ziet er strak, gehydrateerd en verlicht uit.


Philip Martin's Remedy Eye Balm

Remedy Eye Balm is de oogcontour crème die ideaal is bij een doffe en grijzende vale huid die een gebrek aan huidelasticiteit heeft als reactie op de eerste tekenen van veroudering.

Deze oogcrème heeft een aangenaam verstevigend effect, bevordert de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen door de productie van vrije radicalen te vertragen, waardoor de huid rond de ogen gevoelig verlicht en gevoed, gehydrateerd en ontspannen wordt. 


Philip Martin's Remedy Fluid, professioneel intens serum voor thuisgebruik!

Remedy Fluid is een intens serum tgen de eerste tekenen van veroudering.
Dankzij de kostbare actieve bestanddelen heeft het een onmiddellijke actie op de huid al na de eerste keer!