Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Remedy Cream - Philip Martin's verjongingscreme- 50ml

Philip Martin's Remedy Cream is een herstellende, verjongende gezichtscrème, rijk aan voedende actieve ingrediënten voor een diepe hydratatie en stevigheid van de huid.

Remedy Cream beschermt uw gezichtshuid, houdt het elastisch en ontspannen en vertraagt ​​het verschijnen van de eerste tekenen van veroudering. 

110,00 €

Philip Martin's Remedy Cream, meest geschikte crème bij eerste tekenen van veroudering


Deze verjongende gezichtscrème Remedy Cream is uitermate geschikt voor een doffe en grijzende huid die een gebrek aan huidelasticiteit heeft als reactie op de eerste tekenen van veroudering.

Philip Martin's Remedy Cream heeft een aangenaam verstrakkend tensoreffect en het vertraagt ​​de productie van vrije radicalen door de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen te bevorderen.
Uw gezicht ziet er strak, gehydrateerd en verlicht uit.


Gebruik van Philip Martin's Remedy Cream

Breng de crème 's morgens en' s avonds met een zachte massage aan op een gereinigde en droge huid. 


Belangrijkste werkstoffen in deze Remedy Cream van Philip Martin's

BOSBESSEN EXTRACT

Het kalmeert de rode en gevoelige huid en beschermt het evenwicht. Met grote antioxiderende kracht gaat het huidveroudering tegen.

PEPTIDEN

Ze verhogen de productie van proteaseremmers en de synthese van integrines. Ze stellen het lichaam ook in staat om autonoom de synthese van collageen type I en III te verhogen, dat dankzij hun functie dunne rimpels veroorzaakt.

JALUGOJI COMPLEX

Complex van goji-bessen en hyaluronzuur, exclusief gepatenteerd door Philip Martin's, met hydraterende, antioxiderende en beschermende effecten. De sterke antioxiderende kracht van goji-bessen gaat samen om oxidatie en schade aan de huid door vrije radicalen te bestrijden.