Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE Prevention +  IMAGE Skincare

PROTECT - PREVENT - HYDRATE


IMAGE Skincare PREVENTION+ is een revolutionaire productlijn van dagcrèmes, serum en gel, met een focus op zonbescherming.

IMAGE Skincare's PREVENTION+ productlijn is een baanbrekend huidverzorgingssysteem dat gericht is op dagelijkse bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Deze intensief hydraterende dagcrème bevat een breedspectrum UV-filter en is verrijkt met plantaardige stamcellen en antioxidanten, die niet alleen bescherming bieden, maar ook de huid verbeteren. 

Dagelijkse bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon is essentieel om huidveroudering te voorkomen. Daarom werd PREVENTION+ ontwikkeld, een productlijn die eenvoudig door de huid wordt opgenomen, waardoor u de dag met een beschermde en gehydrateerde huid kunt beginnen.

 Bovendien zijn alle PREVENTION+ producten van IMAGE Skincare waterproof!

Dagelijkse noodzaak
Bescherming tegen de invloed van de zon is een dagelijkse noodzaak om te voorkomen dat jouw huid vroegtijdig veroudert. Daarom hebben we deze unieke productlijn met zonnefilter ontwikkeld, die perfect is voor dagelijks gebruik. Bevat UVA-/UVB-bescherming met breed spectrum, plantaardige stamcellen en antioxidanten met voedende eigenschappen.

Ultieme UV-bescherming
Deze dagcrèmes worden gemakkelijk door de huid opgenomen, waarna je helemaal klaar bent om de dag te beginnen. Daarnaast zijn alle PREVENTION+ producten van IMAGE Skincare waterproof, zo kun je ongestoord je favoriete buitensport uitvoeren of een verfrissende duik nemen, terwijl je huid ultiem beschermd blijft tegen UV-straling.

Ontdek hieronder het PREVENTION+ product wat bij jouw huidtype past!

IMAGE PREVENTION+  Image Skincare producten kopen

IMAGE Prevention biedt een optimale bewaking en bescherming tegen de zon


Categorieën

Je favoriete PREVENTION+ producten vind je bij BoTh Cosmetics!

PREVENTION+ is een revolutionaire productlijn gericht op zonbescherming, waarin intensief hydraterende dagcrèmes zijn verrijkt met een breedspectrum uv-filters. Zo bescherm je je huid dagelijks tegen uva- en uvb-stralen, blauw licht en vrije radicalen. Overmatige blootstelling hieraan kan namelijk zorgen voor allerlei tekenen van huidveroudering. Denk aan rimpels, fijne lijntjes, verminderde huidelasticiteit en pigmentvlekken. Het is dus zeker raadzaam om een goede SPF te kopen! Bovendien bescherm je met de verzorgende dagcrèmes niet alleen je huid, maar werk je tegelijkertijd ook aan huidverbetering. Met de PREVENTION+ producten heb je dus een hydraterende dagcrème en zonbescherming in één in handen!

PREVENTION+: voor ieder huidtype een passende SPF

Wat je leeftijd of huidtype ook is én of er nu een zonnetje schijnt of niet: iedereen zou elke dag een dagcrème met SPF moeten dragen voor optimale gezichtsbescherming. Door de uitgebreide IMAG Skincare PREVENTION+ collectie kan iedereen een passende SPF kopen. Zo is de Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 ideaal voor een droge of gemengde huid. Zoek je een multifunctioneel product dat ook nog eens de huid camoufleert? Ga dan voor de Daily Tinted Moisturizer SPF 30. Is je huid toe aan een ultrahydraterende verzorging? Dan raden wij aan om de Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 te kopen. Ook voor de vette huid biedt IMAGE Skincare een ideale match: de Daily Matte Moisturizer SPF 30.

Lipverzorging met zonbescherming kopen

Met de PREVENTION+ moisturizers is je gezicht goed beschermd. Wil je ook je kwetsbare lippen optimaal verzorgen? Bekijk dan even de IMAGE MD - Restoring Lip Enhancer SPF 15. Deze beschermende lipverzorging biedt door het marine collageen gehydrateerde lippen én een volumineus effect. Door de SPF 15 is de gevoelige huid van je lippen beschermd tegen uv-stralen en vrije radicalen.

Je volledige skincare routine koop je bij BoTh Cosmetics!

In een goede huidverzorgingsroutine is een goede zonbescherming essentieel. Wil je ook de rest van je skincare routine aankopen? Neem dan eens een kijkje op onze webshop. Wij bieden het volledige IMAGE Skincare gamma en geven je graag voldoende uitleg wanneer je dit wenst!