Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

PREVENTION + Sun Serum SPF 30 - Image Skincare - 28.3g

NIEUW!

Sun serum, in een transparante of getinte formule, laat geen lelijke witte waas achter. De extra hoogwaardige antioxidanten, gemberwortelextract, plantafgeleid squalaan en de krachtige combinatie van vitamine C en E zorgen dat je niet alleen beschermd bent tegen de zon, maar ook dat je huid extra intensieve voeding krijgt tijdens het zonnen!

Sun Serum zowel in getinte als transparante versie te verkrijgen! 

Kies een variant:

62,50 €

Deze Sun Serum beschermt niet alleen je huid, maar voedt het ook nog eens en laat het stralen!


Dit fantastische Zon serum is echt een gamechanger als het gaat om het beschermen van je huid tegen schadelijke zonnestralen. Maar het beste is nog wel dat het niet alleen je huid beschermt, maar het ook nog eens voedt en laat stralen!

Dit serum is ideaal omdat ze, zowel in de transparante als getinte formule, geen lelijke witte waas achterlaat. Het is verrijkt met hoogwaardige antioxidanten, gemberwortelextract, plantafgeleid squalaan en de krachtige combinatie van vitamine C en E. Dit betekent dat je niet alleen beschermd bent tegen de zon, maar ook dat je huid die extra intensieve voeding krijgt.

Terwijl jij geniet van de zonnestralen, krijgt je huid alle voordelen van dit geweldige serum. Het serum voelt zijdezacht aan en trekt snel in, zonder een vettig of plakkerig gevoel achter te laten. Je huid wordt intensief gevoed en gehydrateerd, terwijl schadelijke invloeden van buitenaf worden tegengegaan.

Met een efficiente SPF 30 biedt dit serum een effectieve bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen, waardoor vroegtijdige huidveroudering en schade door de zon doeltreffend worden voorkomen. Je kunt met een gerust hart de zon in, wetende dat je huid optimaal beschermd is.

Als je op zoek bent naar een zonbeschermingsproduct dat niet alleen doeltreffend is, maar ook je huid voedt en laat stralen, dan is het IMAGE Skincare PREVENTION+ Sun Serum echt een must-have! 

Laat je huid stralen als nooit tevoren en geniet van de zon met volle teugen!


De voordelen van het IMAGE Skincare PREVENTION+ Sun Serum! 

Dit transparante serum is verrijkt met krachtige antioxidanten en plantaardig afgeleide squalaan, waardoor je huid niet alleen wordt beschermd tegen schadelijke zonnestralen, maar ook intensief wordt gevoed en gehydrateerd. De toevoeging van vitamine C en E versterkt de bescherming en geeft je huid een gezonde boost.

Dit serum is ook verkrijgbaar in een versie met teint, waardoor je direct een prachtige en egale uitstraling krijgt. Het is de perfecte combinatie van zonbescherming en een vlekkeloze teint.


Het gebruik van IMAGE Skincare Sun serum is eenvoudig

Breng het rijkelijk aan op een gereinigde huid als laatste stap in je skincare routine en herhaal indien nodig. Om optimaal te kunnen profiteren van de bescherming tegen de zon, is het aanbevolen om het serum 15 minuten vóór blootstelling aan de zon aan te brengen.

Vergeet niet om het product goed te schudden voor gebruik, zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn en je het beste resultaat krijgt.