Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE MD - Image Skincare

ZUIVEREN - GENEZEN - VERSTERKEN - ANTI AGING


IMAGE MD is een 'all in one' formule, speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende behandeling van de meeste huidproblemen...

De IMAGE Skincare IMAGE MD-lijn bevat de hoogste concentratie werkstoffen van IMAGE Skincare en is speciaal ontwikkeld door plastische chirurgen. Deze lijn is gericht op huidverbetering en aanbevolen voor behandeling van verouderde, rokershuiden, onzuivere of oneffen huid. En ook uitermate geschikt voor het verminderen van restacne, hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes.

De IMAGE MD-producten kunnen helpen bij het verminderen van restacne, hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes. Het gebruik hiervan moet echter langzaam opgebouwd worden en is alleen aan te bevelen als aanvulling op andere lijnen van IMAGE Skincare en op advies van een IMAGE Skincare-specialist.

De IMAGE MD serie bevat een reiniger, serum, creme, masker en booster dat geformuleerd werd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. 

Hoge werkzame ingredienten, aangevuld met wonderlijk retinol, die je gegarandeerd een maximaal resultaat zullen opleveren!

IMAGE MD - Image Skincare producten kopen

Image MD, 'all-in-one' productlijn met retinol, voor een gegarandeerd maximaal resultaat


Categorieën

IMAGE MD van IMAGE Skincare bevat de meest hoogwaardige ingrediënten voor een stap verder in uw huidverbetering. 

Correctie, bescherming en onderhoud van de huid samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken verzorgingslijn. De lijn is bijzonder geschikt als uw huid reeds goed in balans is met de andere producten van Image Skincare en je uw huid naar een nieuw level wilt brengen. Dan kan deze hoogwaardige lijn worden gebruikt voor uw dagelijkse huidverzorging.


Waarvoor zet je de Image MD serie in?

De innovatieve werkstoffen die in de IMAGE MD producten zitten, werken in op de diepere lagen van uw huid door een geavanceerde afgifte van actieve ingrediënten. Juist in een vroeg stadium van 'huidveroudering' is een doeltreffende huidverzorging reeds essentieel. Het is een goed advies om al met actieve ingrediënten te werken, ook als je huid nog geen tekenen van verslapping vertoont. Een ideale manier om zo lang mogelijk de spankracht en stevigheid van uw huid te behouden!


Waarom is het gebruik van actieve werkstoffen zo essentieel?

Vergelijk actieve werkstoffen met voeding voor ons lichaam. Wij functioneren het beste op zuivere, geconcentreerde en voedende stoffen die ons helpen 'bouwen' en energiek maken. Zo werkt het ook voor de huid. Ongeveer elke 4 weken vernieuwt de huid zich, naarmate wij ouder worden vertraagt dit proces helaas. Daarom de noodzaak om op actieve werkstoffen te blijven inzetten, om je huid te blijven activeren en dit proces te blijven optimaliseren.


EXTRA IMAGE MD PRODUCTEN KOPEN VOOR EEN OPTIMALE HUIDGEZONDHEID

Wil je werken aan intensieve huidverbetering? Dan raden wij het zeker aan om een IMAGE MD product te kopen. Zo verminder je met de ooggel rimpels, donkere kringen en wallen en verzorg en bescherm je je lippen met de hydraterende lipverzorging met SPF 15. Voor een anti-aging booster ga je voor de Restoring Retinol Booster, met een sterk geconcentreerd mengsel van omega 3 en omega 6. Koop voor langdurige hydratatie en versteviging van de huid het retinol-masker. Heb je een peeling, microdermabrasie, IPL of laserbehandeling gehad? Kalmeer en verkoel je huid dan met het revolutionaire post-treatment masker.

Jouw perfecte huidverzorgingsroutine koop je bij BoTh Cosmetics!

De IMAGE MD-lijn biedt voldoende producten voor effectieve huidverbetering. Maar neem ook zeker een kijkje bij de andere productlijnen van Image Skincare, en mix & match jouw perfecte skincare routine bij elkaar. Wil je huidadvies of heb je een vraag? Dan kun je altijd bij ons terecht!


Een greep uit de meest verkochte IMAGE MD producten van IMAGE Skincare:

IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Deze IMAGE MD reiniger bevat een mix van drie verschillende zuren: glycolzuur is een zuur met een brede werking: anti-aging, hydraterend, ontstekingsremmend en exfoliërend. Doordat het een kleine molecuul is kan het dieper de huid indringen. Hierdoor maakt het ook de weg vrij voor salicylzuur, een zuur die vetoplossend werkt en de talgklier reguleert. Ook melkzuren werken intensief hydraterend. Hierdoor droogt deze IMAGE MD Restoring Facial cleanser uw huid niet uit. Daarnaast bevat deze ook extra kalmerende extracten.

IMAGE MD - Restoring Youth Serum with ADT Technology

De formule van dit IMAGE MD serum bevatten peptides en stamcellen voor de perfecte opbouw. IMAGE MD Restoring Youth Serum corrigeert en minimaliseert de verschijning van de lijntjes en rimpels. Dit resulteert in een stevige en elastische huid. Ook heeft het serum een licht oplichtend effect.

IMAGE MD - Restoring Youth Repair Crème with ADT Technology

Dit is een sterk geconcentreerde nachtcrème met een mix van retinol, glycolzuur en vitamine C en E, dat de verouderde huid verjongt. IMAGE MD Restoring Youth Repair crème brengt de huid terug naar een jeugdige, stevige en stralende huid en is zelfs prima geschikt voor een huid met lichte acne.

IMAGE MD - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50

Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50 is een lichtgewicht dagcrème met SPF50. Bevat antioxidanten en stamceltechnologie voor bescherming tegen vrije radicalen en DNA-schade. Daarbij geeft deze fantastisch geurende crème bescherming tegen UVA- & UVB-straling, infrarood en blauw licht!


Gebruik van IMAGE MD producten

  • 's ochtends reinig je de huid met de MD-restoring facial cleanser. Volg deze stap op met het MD-restoring youth serum en bescherm de huid met MD-restoring daily defense moisturizer SPF 50.

  • 's avonds reinig je het gezicht met de MD-restoring facial cleanser. Om de huidveroudering tegen te gaan wordt het MD-restoring youth serum aangeraden. Als laatste stap, om de huid te corrigeren, gebruik je MD-restoring youth repair crème.