Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's Em'Age Anti-aging System

Timeless Future


Em'age is een eerste unieke serie high-performance skincare producten, ontstaan uit CosGenetics, een geavanceerd eigen cosmeticasysteem door Philip Martin's ontworpen na lang en ultra innovatief onderzoek naar actieve ingrediënten van hoogste kwaliteit, zuiverste vormen, de beste selecties en met de hoogste penetratievermogens. Originele productlijnen die zorgen voor een effectieve en onmiddellijke reactie op uw huid.

CosGenetics hanteert hiervoor micro-ingekapselde bio-actieve stoffen in hoge concentraties die alles kunnen bereiken in de verschillende lagen van de dermis. 


Het Em'age system is (net zoals de skinboosters bij Juliette Armand) gebaseerd op de meest geavanceerde methodes die cosmetica vandaag kan bieden: het behandelen van de opperhuid van uw gezicht en hals door een innovatief systeem die actieve ingrediënten afgeeft, met een uitermate precisie en met goed presterende, functionele elementen. 

Ingekapselde liposomen, groeifactoren, biomimetische peptiden en hyaluronzuur zijn de belangrijkste functionele elementen in het Philip Martin's Em'age system. Ze worden ingesluist in de juiste huidlaag en vrijgegeven in de doelcellen die onmiddellijk opnieuw worden geboost. 

Het onmiddellijk zichtbare resultaat is een volledig geregenereerde, ontspannen en verrassend jongere huid.


Philip Martin's Em'Age, synergie tussen wetenschap, technologie en natuur


Deze Em'age productlijn hoort bij de voorhoede van de allernieuwste en meest effectieve anti age-producten voor thuis. 'De toekomst wordt nooit oud. Het vernieuwt zichzelf'

Philip Martin's Em'Age System 


Em'Age Fluid Intens serum, het professionele serum dat je ook thuis kunt gebruiken!

De onmiddellijke facelift. Deze gezichtsflacon is een versneller voor huidregeneratie die de celcyclus stimuleert en de tekenen van veroudering effectief tegengaat. Aangebracht op de huid van uw gezicht, hals en halslijn door een massage of in combinatie met TM32-S technologie in ons huidsalon, heeft de flacon een rijk gehalte aan eiwitactieve ingrediënten, groeifactoren, hyaluronzuur en primaire functionele werkstoffen. De behandeling zal je aangenaam verrassen met onmiddellijke en effectieve resultaten.


Em'Age Serum, uw dagelijkse portie anti-aging elixir

Het onderzoek, het doel, het resultaat. Dit Em'Age gezichtsserum, met zijn intense en effectieve anti-aging actie, garandeerd een regeneratie van uw cellulaire dynamiek. Het minimaliseert spiersamentrekkingen die de expressielijnen veroorzaken (botox effect). Trotseer de toekomst met dit wonderserum!


Em'Age Cream, het extra crème laagje, de kers op uw huid!

Objectief, actief, synergetisch. Een combinatie van groeifactoren en sterke formules in deze revolutionaire crème, revitaliseert en geeft een liftend en verstrakkend effect aan uw huid. Dankzij de effectieve vrijgave van de actieve ingrediënten op de juiste doelcellen in uw huid herwin je tonus, elasticiteit en hydratatie. Uw huid beleeft haar tweede jeugd!


Em'Age Eyes & Lip Cream, vollere lippen, heldere oogcontouren!

Ga voor een ontspannen en oplichtende look en een gerevitaliseerde en vollere lippencontour. De cellen regenereren en hervatten hun juiste activiteit dankzij een mix van superfunctionele stoffen en actieve ingrediënten die je nu reeds tonen en laten voelen hoe we cosmetica en huidverzorging in de nabije toekomst zullen ervaren. Het hibiscuscomplex, het laag-molecuulgewicht van het gebruikte hyaluronzuur en de actieve eiwitten, werken samen om uw oogcontouren en lippen de glow te geven die ze verdienen!