Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

VAVIN TREATMENT Range

Perfecte ondersteuning bij intensievere behandeltrajecten!


VAVIN is de ideale partner bij gelijk welk ander cosmeticamerk, ze zorgt met haar perfecte voorbereidende ondersteuning voor de ideale start van een meer intensief behandeltraject of thuiskuur (denk aan peelings, cosmelan, microneedling, microdermabrasie, ...).

Ook tijdens het intensievere traject kan je thuis zowel opteren voor de thuisproducten van het behandelmerk als voor de VAVIN producten

Na het intensieve behandeltraject zorgt VAVIN dan weer voor het ideale herstel. 


Een gezonde huid met een uitgebalanceerde huidbarriere zorgt ervoor dat uw behandeltraject, ook al is deze van een ander merk, steeds véél beter resultaat zal opleveren dan wanneer uw huid niet helemaal op orde is. U hebt er steeds alle baat bij om u te verzekeren van een goede, gezonde basis vooraleer u een intsensief traject of behandeling opstart. VAVIN vormt hier een ideaal partnership met om het even welk merk, vermits  VAVIN producten vrijwel nooit een reactie met een ander product zullen uitlokken. 

Een ideaal behandelplan start met een Pre care voorbereiding op een meer intensieve (thuis-)behandeling en een Post care nazorg om de huid terug optimaal te herstellen.


VAVIN is voor u de ideale partner, wanneer je van plan bent om een intensieve behandelkuur (depigmentatie, microdermabrasie, peeling, microneedling,…) te ondergaan. VAVIN producten optimaliseren en bereiden uw huid optimaal voor, met een totaalpakket aan bouwstenen voor uw huid, en ongeacht het type of de conditie van uw huid.

Veel cosmeticamerken baseren zich voornamelijk op het verbeteren van specifieke huidcondities (vb pigmentatie, rimpels) en/of specifieke problemen (acne, rosacea, couperose,..) maar hechten minder belang aan een goede voorbereiding (een optimale huidconditie geeft nl. meer resultaat) of een snel herstellende nazorg bij de soms wel intensieve behandeltrajecten. VAVIN biedt u die allround ondersteuning, zowel voor als na als tijdens gelijk welke behandelkuur en ongeacht het gebruikte behandelmerk!

VAVIN PRE & POST TREATMENT