Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Juliette Armand Caviar Ω3-Ω6 Therapy

Een natuurlijke bron van luxe tegen rimpels en een vermoeide, doffe huid

Juliette Armand Caviar Therapy is een verbluffend en compleet anti-aging gamma. Dit gamma, doordrenkt met de weelde van zwarte en rode kaviaar, voedt uw huid met een overvloed aan omega 3- en omega 6-vetzuren, een scala aan vitamines, essentiële eiwitten, aminozuren en spoorelementen die essentieel zijn voor de gezondheid en vitaliteit van een rijpere huid.


Het Caviar cream, serum en masker brengen een weldadige voeding naar uw huid, waarbij deze een volledig spectrum van vitale componenten leveren die nodig zijn om de integriteit van de huidcellen te behouden en het natuurlijke proces van collageenproductie te stimuleren. 

Dankzij een overvloed aan vitamines F en E, rijk aan voedende meervoudig onverzadigde vetzuren, versterkt dit gamma ook de beschermende barrière van uw huid en minimaliseert het vochtverlies, resulterend in een gehydrateerde, veerkrachtige en gezond uitziende teint.


Het Caviar Gamma werd ontwikkeld met een krachtige formule, aangedreven door het opmerkelijke antioxidant Venecuane. Dit antioxidant werkt actief om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren en uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UVA-straling, waardoor uw huid wordt beschermd en verjongd.

Met een unieke blend van Filagrinol vormt Caviar Therapy een dynamische synergie van pollen, olijfolie, soja en tarwe die harmonieus samenwerken om de niveaus van fibronectine in uw huid te reguleren en de vochtbalans te behouden, waardoor een soepel, gehydrateerd en jeugdiger huid ontstaat.


Het hoogtepunt van deze ervaring? De luxueuze textuur van elk Caviar product glijdt moeiteloos over uw huid, dringt snel door zonder enig vettig residu achter te laten, en laat een subtiel verfrissend aroma achter, waardoor uw zintuigen worden verwend terwijl uw huid wordt verzorgd!

Juliette Armand Caviar Ω3-Ω6 Therapy