Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hand Care

It's all in your hands!


Goede verzorging is belangrijk en dat geldt eigenlijk voor alles. Maar als we even inzoomen op onze handen, dan is het eigenlijk wel 'voor de hand liggend' dat onze handen ontzettend veel te verduren hebben op een dag, want bij alles wat we doen komen onze handen te pas. Of je nu op kantoor achter de laptop zit te werken, je haren even in model brengt of even een broodje smeert. The hands do all! 

Daarnaast moeten de handen zichzelf flink verdedigen bij de vele weersomstandigheden waar ze mee te maken krijgen: de soms extreme kou, heerlijke warmte en zo nu en dan droge dagen of niet aflatende stortbuien. 

Waarom is handcare nu zo belangrijk?

Juiste verzorging voor de handen is een echte must. Onze handen hebben bijvoorbeeld op de rug van de hand niet zo veel vetweefsel zitten en de huid is hierdoor dunner dan bijvoorbeeld de huid op je gezicht. Hierdoor wordt vocht minder goed vastgehouden in de handen en zullen huidverouderingssymptomen ook sneller om de hoek kijken. 

Wie wil nou niet lang genieten van mooie en zachte handen? Het is daarom belangrijk om de handen zo lang mogelijk mooi te houden!