Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's Handcare

It's all in your hands!


Philip Martin's beschermt en verzorgt uw handen met een onwijs uniek gamma! Met deze exclusieve producten ervaar je een unieke zintuiglijke reis die je indompelt in subtiel geurende aroma's.

Jojoba-olie, Calabrische sinaasappel-essence, Italiaans geteelde aloë, mediterrane olijfolie en Moringa Oleifera-zaadextract om er maar enkele te noemen..

Biologische ingrediënten, vermengd met groene chemie, bedwelmen de zintuigen en verhogen het welzijn. Geniet van een botanisch pad, waarin alle ingrediënten oprecht zijn. Botanische ingrediënten van natuurlijke en biologische oorsprong, vermengd met de kwaliteit van niet-giftige chemische stoffen. 

De zintuiglijke prikkels die je met de Philip Martin's handverzorging ervaart, creëert met elke druk op de flacon een bijzonder moment met een volle, luxeuze geur en een duidelijk voelbare zachtheid. 

Laat uw huisgenoten en gasten meegenieten, want de stijlvolle flessen passen zeer mooi op elk badkamerschap, naast de keukenkraan, in elk interieur en in het kleinste kamertje.

Verschillende producten, één systeem, heerlijke handen!

Philip Martin's Hand Care producten kopen