Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Anti-Aging | Huid met huidverslapping, rimpels

Rimpels, lijntjes, huidverslapping...ouderdomskwaaltjes die klein starten, maar sterk onderhevig zijn aan tijd en verzorging. Wie erin slaagt om een ouder wordende huid goed en met zorg te voeden, krijgt grote waardering voor de opmerkelijke eigenschappen waar uw huid over beschikt!


Zoekt u een doeltreffend middel om huidverslapping en rimpels efficient en resultaatgericht aan te pakken? Weet u echter niet goed welke antiaging producten het allerbest werken op rimpels en lijntjes? Kijk dan zeker even naar onze professionele selectie aan top anti-aging producten! Geen onoverzienbare lijst aan antirimpel producten die hier of daar wel wat zullen helpen voor uw specifiek huidprobleem, maar werkelijk een beperkte keuze aan top anti-agingproducten die speciaal voor dit huidissue zijn ontwikkeld!


Categorieën

Hoe u uw huid stevig kunt houden naarmate u ouder wordt?


Samen met rimpels en fijne lijntjes is een slappe huid een leeftijdsgebonden probleem voor veel mensen.

Dit verlies van definitie kan bijna overal op het lichaam voorkomen, maar de meest voorkomende gebieden zijn het gezicht, de nek, de buik en de armen.Een slappe huid wordt veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder het dunner worden van de opperhuid (het huidoppervlak) en collageenverlies.

Hier gaan we even in op waarom de huid verslapt en over hoe u uw huid kunt verstevigen naarmate u ouder wordt. 


Waardoor zakt de huid naarmate we ouder worden?

Veroudering is synoniem geworden met verslapping, en deze redenen verklaren waarom:

Verlies van collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en wordt aangetroffen in de botten, gewrichten en pezen. Het is ook wat de huid jeugdig houdt door structuur te geven aan de dermis, de dikste laag van de huid. Naarmate je ouder wordt, verliest het lichaam op natuurlijke wijze collageen. Bij uitbreiding omvat dit ook een verlies aan elastine, een ander eiwit dat verantwoordelijk is voor het stevig en strak houden van de huid.

Losse huid door gewichtsverlies

Als je bent afgevallen, kan het zijn dat je een losse huid hebt . Dit komt omdat de huid uitzet naarmate het lichaam zwaarder wordt.

Wanneer een persoon enige tijd meer gewicht heeft gedragen, kan dit de collageen- en elastinevezels van de huid beschadigen. Dit beïnvloedt het vermogen van de huid om na gewichtsverlies weer 'op zijn plaats te klikken'. Hetzelfde gebeurt tijdens de zwangerschap, wanneer de huid zich over de buik uitzet.

Omdat een losse huid het zelfrespect van een persoon dramatisch kan beïnvloeden, kiezen veel mensen ervoor om een ​​operatie voor het verwijderen van overtollige huid te ondergaan. Gelukkig bestaan er hedendaags ultramoderne crèmes die u hetzelfde resultaat kunnen bezorgen alsof u naar de huidchirurg zou stappen!

Jarenlange blootstelling aan de zon

De zon speelt een grote rol bij vroegtijdige tekenen van veroudering.

Blootstelling aan ultraviolette straling is verantwoordelijk voor 80 procent van de zichtbare tekenen van veroudering in het gezicht. Denk hierbij aan rimpels, vaataandoeningen en slappe huid.

Deze stralen beschadigen en breken het elastine van de huid na verloop van tijd af, wat leidt tot voortijdige verslapping. Jarenlange blootstelling aan de zon kan zelfs leiden tot dunner worden van de opperhuid, de buitenste laag van de huid.

Naast de zon wordt de huid blootgesteld aan andere vrije radicalen van buitenaf die de collageen- en elastinevezels kunnen aantasten. Dit omvat gifstoffen, verontreinigende stoffen en zelfs het voedsel dat u consumeert.


Zijn er niet-chirurgische manieren om dit proces om te keren?

Het tegengaan van verslapping hoeft niet altijd in een beautypraktijk plaats te vinden. Er zijn oplossingen die je gewoon thuis kunt proberen.

Verstevigende crèmes

Hoewel u niet alleen op verstevigende crèmes moet vertrouwen, kunnen ze subtiele verschillen opleveren bij het strakker maken van de losse huid. Sommige minimaliseren zelfs het uiterlijk van cellulitis.

Houd er echter rekening mee dat deze resultaten enige tijd kunnen duren. Om het meeste uit je verstevigende crème te halen, kies je er een die deze anti-verouderingsingrediënten bevat: retinoïden en collageen. Gebruik de crème dagelijks en zorg voor een gezonde huidroutine, zoals het regelmatig dragen van zonnebrandcrème.

Gezichtsoefeningen

Als je een natuurlijke gezichtslift wilt, probeer dan gezichtsoefeningen . Deze kun je thuis doen en kosten geen geld.

Gezichtsoefeningen versterken en spannen de spieren van het gezicht met behulp van verschillende technieken. Zo zouden kaaklijnoefeningen het uiterlijk van een dubbele kin verminderen , wat voor sommigen een probleemgebied is.

Supplementen, anti-aging van binnenuit!

Als het gaat om het verbeteren van het uiterlijk van de huid, zijn er een deze belangrijke werkstoffen die precies dat kunnen doen!

  • Collageen peptiden. De markt voor dit supplement is de afgelopen jaren om een ​​reden populair geworden: het werkt om het collageen aan te vullen dat in het lichaam wordt afgebroken. Je kunt het in vele vormen innemen, waaronder een collageendrank. Neem het dagelijks en consequent om resultaten te zien.
  • Vitamine C. Deze krachtige antioxidant herstelt beschadigde huidcellen, beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt zelfs bij de aanmaak van collageen.