Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SOS ANTI WRINKLE 'EYES & LIP' - AGE ELEMENT - MESOESTETIC

Voordeelpakket

Met deze AGE ELEMENT ANTI-WRINKLE Eye en Lip contour producten heb je de Mesoestetic Age Element Anti-wrinkle oog - en lipverzorging aan een supervoordelige prijs!

Ideaal bij:

  • Diepe rimpels
  • Oogwallen
  • Dunne kwetsbare huid
  • Verlies van gezichtsvolume

Dit Mesoestetic Anti-age Anti-Wrinkle pakket bevat:

Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour 15ml en Age Element Anti-Wrinkle Lip and Contour 15ml

129,60 € 144,00 €

Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour en Lip & Contour, 2 toppers die uw lippen en rimpels rond uw lippen en ogen onmiddellijk opvullen!


Age Element Anti-Wrinkle Lip and Contour

Dit is een actieve formule die is ontworpen om het sappige uiterlijk van uw lippen te herstellen. De combinatie van actieve ingrediënten behandelt rimpels in de lipcontour intensief, door de lippen te voorzien van goed opneembaar hyaluronzuur, en zo een volumineus vulmiddeleffect te bereiken. Het bevat een keramische applicator met een verkoelend effect dat het anti-rimpeleffect nog bevordert.

Anti-Wrinkle Lip and Contour is een volumegevende lipcontour met anti-rimpelwerking.

Een lichte crème textuur die je rond de lippen aanbrengt en licht inmasseert met de koude keramische applicator om een liftend effect te verkrijgen.

Gebruik van Age Element Anti-Wrinkle Lip and Contour

twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds.

De Anti-Wrinkle Lip and Contour aanbrengen met de keramische applicator om een ​​verkoelend effect te verkrijgen en de anti-rimpelwerking te versterken.

Masseer het gebied rond de mond en beëindig de beweging op de lip om de hydraterende werking te versterken.


Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour

Deze krachtige formule is ontworpen om de rimpels aan de basis van het probleem te behandelen en om de meest uitgesproken tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen onder de ogen en wallen, glad te strijken.

Het heeft een Botox-achtig effect dat de expressie van dynamische rimpels verzacht en onmiddellijk zichtbare resultaten oplevert.

Deze Anti-Wrinkle Eye Contour bevat een keramische applicator met een verkoelend effect dat het anti-rimpeleffect nog versterkt.

Acetylhexapeptide-1 vermindert de dynamische rimpels rond uw ogen, en het cederextract vermindert het uiterlijk van wallen en donkere kringen.

Anti-Wrinkle Eye Contour is een crèmeachtige textuur die je dwars op de rimpels inmasseert

Gebruik van Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour

twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds

Breng wat Anti-Wrinkle Eye Contour aan op de rimpels

Masseer dan met de keramische applicator dwars over de rimpels, om een ​​verkoelend effect te verkrijgen en de anti-rimpelwerking te versterken

Aanbrengen na het serum en voor de dag - of nachtcrème en/of zonnecrème