Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's Skincare & Make Up

So much with so little!


Choose to be Different met Philip Martin's exclusieve Make-Up!

Philip Martin's creëert een heel nieuwe en super verleidelijke lijn in de wereld van de make-up!

Met een overvloed aan actieve, natuurlijke stoffen scoort deze collectie met geavanceerde texturen en briljante kleuren. Ga voor een professioneel resultaat met fluweelzachte textuur. 

De kleuren geven uw huid een heldere blik met lichte en donkere effecten die zorgen voor een prachtig contrast en een fantastische reflectie van het licht.

Deze make-up lijn accentueert pure vrouwelijkheid met haar verfijnde kleuren en zorgt in uiterst hoge mate voor uw veiligheid door het vermijden van alle schadelijke, goedkope werkstoffen. Bij Philip Martin's vindt u geen Pegs, geen chemische kleurstoffen, geen alcohol, geen propyleen glycol, methyl, buthyl parabenen of andere schadelijke stoffen die uw make up wel iets goedkoper maar niet veilig houden!


"We don't want to be liked by many but loved by a few"

Bij Philip Martin's bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit!

  • organisch en vegan, 
  • non-toxisch en cruelty free, 
  • actieve werkstoffen van de hoogste kwaliteit, 
  • Bio-chemisch (combinatie van natuurlijke en chemische producten)
  • Een veilige, nieuwe generatie die aan uw huidverbetering meedraagt
  • Resultaatgericht

Philip Martin's organic Skincare, Made of Italy!

Philip Martin's huidverzorgingslijn komt tegemoet aan de essentiële behoeften voor Gezicht en Lichaam, met zeer verfijnde, unieke en exclusieve cleansers, crèmes en serums voor thuisgebruik.

Botanische formules die verfraaid zijn met unieke complexen, geraffineerde duurzame oliën en kleien die de pH van uw huid volledig respecteren en deze ook beschermen tegen de schade van tijd en externe agressies.

Philip Martin's is een garantie op gezondheid, efficiëntie en zichtbare oplossingen. Een succesvol, luxueus en exclusief merk dat zijn effectiviteit heeft bewezen in meer dan 30 landen over de hele wereld. BoTh Cosmetics biedt u deze skincare productlijn dan ook met trots aan!

Philip Martin's gebruikt vrijwel uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en biologische oorsprong. Zoals de jojoba-olie, de sinaasappel van Calabrië, de aloë die enkel geteeld werd in de Italiaanse landbouw, de mediterrane olijfolie en andere topingrediënten. Deze brengen het imago van Philip Martin's naar een topniveau in de cosmetische wereld.

Philip Martin's Skincare producten kopen


Philip Martin's Make Up producten kopen