Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cloud Booster Tonic - Philip Martin's - 100ml

-20%!

Philip Martin's Cloud Booster Tonic versterkt het welzijn van uw huid en zorgt voor herbalancering na uw reiniging. Onmiddellijke hydratatie op elk moment van de dag. Cloud Booster Tonic is een exclusief product, met een dubbele functie (tonic en booster), geschikt voor alle huidtypes. 

35,20 € 44,00 €

Cloud Booster Tonic, Philip Martin's unieke cleanser met dubbele functie: Tonic én Booster!


Philip Martin's Cloud Booster Tonic is een reiniger die geschikt is voor alle huidtypes

Een fundamentele bondgenoot om de huid te hydrateren en te verfrissen en zo verlichting geeft. Cloud Booster Tonic is ideaal om als tonic te gebruiken, na het reinigen van uw gezicht, om uw huid te regenereren, te hydrateren en de vorming van uw collageen optimaal te stimuleren. Deze cleanser zorgt voor de basis van een verhelderend, anti-aging effect.


Gebruik van Philip Martin's Cloud Booster Tonic

Als tonic:
Spuit na het reinigen van uw huid de tonic op ongeveer 30 cm afstand van uw gezicht, vermijd contact met de ogen. Tik met uw vingertoppen om een ​​homogene absorptie te bevorderen. Sluit af met het aanbrengen van serum en crème.

Als booster:
spray de booster naar behoefte op elk moment van de dag, wanneer u een meer gehydrateerde huid wilt voelen. 


Belangrijkste werkstoffen in de Philip Martin's Cloud Booster Tonic

HYALURONZUUR

Een elixer voor droge en beschadigde huid en haar. Het heeft zeer hydraterende eigenschappen. Het zorgt voor een effectieve hydratatie van de huid door tijdelijke vulling en verzachting van kleine rimpels.

BIOLOGISCH ALO BARBADENSIS SAP

Rijk aan polysachariden, aminozuren, organische zuren en fytosterolen, is Aloë-sap ideaal voor het ontgiften en herstellen van de vette huid. Het heeft een antibacteriële en antimicrobiële werking en helpt het evenwicht van de microflora van de huid te herstellen. Aloësap heeft een krachtige herstellende en helende werking.

BIO BESCHIKBARE OLIGO-ELEMENTEN

Zink, magnesium, ijzer, koper zijn natuurlijke sporenelementen voor de celvernieuwing van de huid. Samen werken ze als regulatoren, normalisatoren, verstevigende en regenererende talg van de opperhuid.