Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

MASKA' Vitamine - Philip Martin's - 15ml

Dit Vitamine masker van Philip Martin's zorgt voor een mooie heropleving en verzachting van uw gezicht. Het cellulosemasker garandeert met arginine, vitamines A, H, C, E en F, en extra hydraterende en voedende ingrediënten, een luxueuze weldaad voor uw gezicht!

15,00 €

MASKA' Vitamine, het overdadige vitamine masker van Philip Martin's!


Maska' Vitamine is het vitaminemasker voor eenmalig gebruik met een hydraterende, antioxiderende en verfrissende werking.

Maska'Vitamine hoef je nadien niet van uw gezicht af te spoelen.
Uw gezicht ziet er onmiddellijk frisser en vol welzijn uit.


Gebruik van Philip Martin's MASKA' Vitamine

Druk de verpakking van dit vitaminemasker voor het openen licht aan om het product goed te verdelen. Door de stof aan de huid te laten hechten, breng je het masker aan op het hele gezicht dat je eerder al gereinigd hebt. 

Dit Philip Martin's masker is ontspannend en laat je 10/15 minuten inwerken.
Wanneer de tijd om is, verwijdert u het masker en masseert u zachtjes om het overtollige product te absorberen. U hoeft niks af te spoelen.


Belangrijkste werkstoffen van Philip Martin's MASKA' Vitamine

VITAMINE F

Ook bekend als huidvitamine vanwege zijn uitzonderlijke eudermische eigenschappen. Bevordert de integriteit van de huid. Aanbrengen op de huid verbetert de structuur van het stratum corneum, de hydratatie van de huid en de elasticiteit ervan.

VITAMINE H

Noodzakelijk voor celgroei. In het organisme grijpt het in in het gemiddelde metabolisme van koolhydraten, eiwitten en lipiden als een specifiek co-enzym voor het transport van koolstofdioxide in de carboxyleringsprocessen.

VITAMINE C

Vitamine C wordt beschouwd als een van de meest effectieve antioxidanten die de vorming van vrije radicalen kunnen tegengaan.

BIOLOGISCH ORANJEBLOESEM WATER

Het heeft een regenererende en verstevigende werking op de huid. Het gedestilleerde water wordt gekenmerkt door eigenschappen die sterk lijken op die van neroli-olie en heeft een goede huidverstevigende en regenererende werking.