Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sun Tan SPF 50 zonnespray - Philip Martin's - 100ml

Philip Martin's Sun Tan SPF50 is een complete en gemakkelijk te gebruiken zonnespray die een zeer hoge bescherming garandeert tegen schade door UVA- en UVB-stralen.

Philip Martin's Sun Tan SPF50 behoudt de integriteit van uw huid en is optimaal om de huid te beschermen tegen foto-oxidatie.

comfortabel in gebruik, en ideaal voor alle huidtypes, en in het bijzonder de lichtere en gevoelige huidtypes

40,00 €

Philip Martin's Sun Tan SPF50, ideale zonnespray voor lichtere en gevoelige huidtypes!


Philip Martin's Sun Tan SPF 50 zonnespray biedt een effectieve bescherming tegen schade door UVA- en UVB-stralen. De sunspray behoudt de huid immuniteit en is optimaal om de huid te beschermen tegen de zon. Geschikt voor alle huidtypes maar in het bijzonder voor de lichte (huidtypes I en II) en gevoelige huid. De spray biedt een hoge beschermingsfactor tijdens blootstelling aan de zon. De spray is aangenaam en gemakkelijk in gebruik.


Gebruik van deze Philip Martin's Sun Tan SPF50 sunspray

Gelijkmatig en overvloedig aanbrengen op gezicht en lichaam vóór blootstelling aan de zon, inmasseren tot het volledig is opgenomen. Regelmatig toepassen. Breng het product opnieuw aan na het baden. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon, vooral tijdens de heetste uren van de dag 


FOTOBESCHERMEND COMPLEX

Deze actieve stof maakt gebruik van de lichtgevende eigenschappen van het plantenfytocomplex van een bloem (verbascum thapsus) en heeft de eigenschap ultraviolette straling te absorberen en in het zichtbare uit te zenden, waardoor de bescherming van de huid en het haar tegen schade veroorzaakt door dergelijke stralingen wordt bevorderd.

ANTI-AGE COMPLEX

Fytocomplex dat de natuurlijke afweer van de huid tegen oxidatieve stress verhoogt, wat de levensduur en cellulaire dynamiek bevordert.

BIO GERSTWATER

Rijk aan onverzadigde vetzuren, oefent het een hydraterende werking uit voor de droge huid en kalmeert het de geïrriteerde en rode huid.

UVA- EN UVB-ZONNEFILTERS

Innovatief fotostabiel UVA-filter dat bijzonder actief is in het verminderen van de vorming van vrije radicalen en schade die tot huidcelveroudering leiden.
Chemisch UVB-filter dat de huid beschermt tegen zonnestraling, waardoor de kans op zonnebrand wordt verkleind.