Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Purifying body Lotion - Philip Martin's verfrissende bodycream - 200ml

Deze Purifying Body Lotion van Philip Martin's is een hydraterende,verfrissende lichaamscrème verrijkt met olie-extract die de huid verfrist en getonifieerd achterlaat.

40,00 €

Purifying Body Lotion, Philip Martin's lekker verfrissende bodycream!


Philip Martin's Purifying Body Lotion is een sterk hydraterende lichaamscrème verrijkt met olie-extract die de huid mooi verfrist en getonifieerd achterlaat. Ideaal voor een drogere huid en vermoeide huid.


Gebruik van Philip Martin's Purifying Body Lotion

Breng naar wens aan op het lichaam en masseer zachtjes tot het volledig is geabsorbeerd 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's Purifying Body Lotion

PEPERMUNT

Het profiteert van zijn intense verfrissende en tonic, evenals licht samentrekkend vermogen. Ook bekend om zijn doeltreffendheid als verzachtend en zuiverend middel. Geeft een aangename balsamico-noot.

BIOLOGISCH PAARDENEXTRACT

De plant is rijk aan flavonische verbindingen, alkaloïden, vitamine C, zuren (appel- en oxaalzuur), dimethylsulfon en silicium. Het heeft de eigenschappen van het verhogen van de elasticiteit van huidweefsels, samentrekkend en liporegulerend. Dankzij de mineralen heeft het een mineraliserende en antivermoeidheidswerking.

BIO ARNICA EXTRACT

Rijk aan flavonoïden, moleculen met een hoge antioxiderende kracht, helpt het de huid om haar natuurlijke gezondheidstoestand te behouden. Helpt de huid te kalmeren bij irritatie.

BIOLOGISCH BURDOCK EXTRACT

De wortel van de plant wordt gebruikt die een polysacharide (inuline), fytosterolen, vetzuren en slijmstoffen bevat. De celregenererende en ontstekingsremmende werking wordt benut voor producten voor de gevoelige, onzuivere en acne-gevoelige huid.