Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

IMAGE THE MAX - IMAGE Skincare

CORRIGEREN - BESCHERMEN - VOEDEN


IMAGE Skincare THE MAX bevat 'Next generation' technologie voor huidverjonging.

Een fantastische formule met planten stamceltechnologie voor maximale correctie, preventie en voeding.

IMAGE Skincare The MAX realiseert een snel herstel en bescherming door plantafgeleide stamcellen die werken op cellulair niveau zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt én de hydratatie toeneemt.

The MAX is de nieuwste ontwikkeling van Image Skincare op het gebied van anti-aging.

Deze exclusieve serie met cleanser, serum, cremes en masker, ondersteunt de natuurlijke afweermechanismen van de huid en herstelt celschade. Het biedt onovertroffen preventieve maatregelen tegen de effecten van veroudering met een unieke mix van plantaardige stamceltechnologie en nutripeptiden om je huid te helpen voller te maken. 

Speciaal samengestelde pure, actieve ingrediënten bieden bescherming op cellulair niveau tegen voedingsonbalans, oxidatieve stress en UV-schade.

Een MAXimaal resultaat met een minimum aan inspanning!


De IMAGE Skincare - THE MAX productlijn is speciaal ontwikkeld voor de verouderde, geïrriteerde en gevoelige huid. De producten bevatten stamcellen en peptiden als hoofdingrediënten en zijn vrij van fruitzuren en retinol, waardoor ze ook geschikt zijn tijdens zwangerschap. 

Stamcellen helpen het huidherstellend vermogen te verbeteren en peptiden verbeteren de communicatie tussen huidcellen, waardoor collageen- en elastineaanmaak gestimuleerd worden. Dit resulteert in een steviger bindweefsel, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en minder huidverslapping. 

Deze producten zijn ook geschikt voor gebruik na een chemische peeling, microneedling, lasertherapie of ziektebehandeling.

IMAGE THE MAX - Image Skincare producten kopen

IMAGE The Max, voor een maximaal resultaat met minimum inspanning!


Categorieën