Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

The MAX - Stem Cell Crème - Image Skincare - 48g

-10% Image campagne!
IMAGE Skincare The Max Stem Cell Cream.
Deze crème is samengesteld uit een maximale concentratie van peptiden om de rimpels van de gezichtsuitdrukking te verzachten. Deze crème herstelt celbeschadigingen, beschermt tegen vrije radicalen en herschept de celmatrix gericht op het behoud van een gezonde huidstructuur.
 • Herstelt celbeschadiging
 • Vermindert van rimpels
 • Ontspant de kraaienpootjes 
134,55 € 149,50 €

IMAGE Skincare The Max Stem Cell Cream, 2 verschillende stamcellen in één revolutionaire formule!


The MAX nachtcrème™ is één van de eerste crèmes verkrijgbaar op de markt, waarbij 2 verschillende stamcellen van planten in één revolutionaire formule zijn ontwikkeld. 

Deze nieuwe stamceltechnologie, verkregen uit kruidachtige alpineplanten, ondersteunt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. Het bevat een maximale concentratie peptiden om rimpels door gezichtsexpressies gladder te maken en herstel van collageen te ondersteunen. 

Het MAXimale effect wordt bereikt door de hoge concentraties botanische ingrediënten. 

Deze revolutionaire nachtcrème voorkomt en gaat de eerste tekenen van veroudering tegen met hoge concentratie actieve ingrediënten. 

IMAGE Skincare The Max Stem Cell Crème herstelt beschadigde cellen, beschermt tegen beschadiging van vrije radicalen en ondersteunt een gezonde structuur van de huid.


Voordelen

 • Herstelt celbeschadiging
 • Vermindert van rimpels
 • Ontspant de kraaienpootjes
 • Ondersteunt een gezonde structuur van de huid
 • Versterkt collageen

Herstel je huid met deze luxe IMAGE Skincare The MAX - Stem Cell Crème

De nieuwe stamceltechnologie, verkregen uit kruidachtige alpineplanten, ondersteunt en beschermt je huid zodat het MAXimale effect zichtbaar is! 

Een maximale concentratie peptiden zorgt voor meer volume en stimulatie van collageenaanmaak waardoor rimpels zichtbaar verminderen. 

Deze crème herstelt beschadigde cellen, beschermt tegen beschadiging van vrije radicalen en ondersteunt de extracellulaire matrix voor een gezonde structuur van de huid.


Gebruik IMAGE Skincare The Max Stem Cell Cream

Breng IMAGE Skincare The Max Stem Cell Cream na reiniging op het gezicht, hals en rondom de ogen aan en masseer het in.

Voor een MAXimaal effect kan het iedere dag ('s avonds of wanneer nodig) de crème gebruikt worden.

Tips van de professional

Breng 's avonds na de cleanser en serum op het gelaat en in de hals aan en masseer in. Kan dagelijks gebruikt worden voor maximaal resultaat.


Bijpassende producten

✓ Reinig je huid voor gebruik met IMAGE Skincare The MAX - Stem Cell Facial Cleanser
✓ Combineer dit product met IMAGE Skincare The MAX - Stem Cell Serum voor een optimaal resultaat!
✓ Jouw hals en decolleté meer stevigheid geven? Gebruik dan de speciaal ontwikkelde IMAGE Skincare The Max - Stem Cell Neck Lift
✓ Bescherm je huid optimaal tegen externe factoren zoals de zon met IMAGE Skincare Prevention+ Daily Ultimate Moisturizer SPF50INGREDIËNTEN

The MAX™ Complex: Een exclusieve combinatie van stamcellen die de huid beschermt tegen de effecten van het verouderingsproces.

Stamceltechnologie:

 • Appel Stamcellen: positief effect in vitro, op de groei van de cellen. Beschermend tegen de effecten van de zon. Beschermend tegen oxidatieve stress, herstelt de cellen. Anti Rimpel Effect bij het meten van de diepte. Antioxidantwerking (hoog TEAC-niveau: Trolox Leontopodium stamcellen Equivalent Anti -oxidant Capacity).
 • Edelweis: anti hyaluronidase effect, beschermt cellen tegen veroudering. Anti Collageen effect, gaat vermindering van de collageen afbraak en huidverslapping tegen.

Correctietechnologie:

 • Argireline ®: botox®-achtige remmer van de spiercontractie, ontspant de mimische spieren (Acetyl Hexapeptide-8).
 • SNAP-8: moduleert spiercontractie , zo kunnen rimpels en fijne lijntjes minder snel ontstaan (Octapeptide 3).
 • Biopeptide CL™: een peptide voor collageen vernieuwing, vitamine A-achtig, zonder irritatie, in vitro collageen (Palmitoyl oligopeptide) stimulatie van 350% en stimulatie van glycosaminoglycanen synthese van 146%.
 • Skin Tightener ST: een complex van natuurlijke planten en zee-extracten dat de huid verstevigt en versoepelt en voor een frisse huidskleur zorgt (Macrocystis pyrifera extract).
 • Roxisomes™: herstelt beschadiging aan het DNA door oxidatieve stress (Arabidopsis extract).
 • Photosomes™: beschermt tegen oxidatieve stress en vrije radicalen (Plankton Extract).
 • Resveratrol Antioxidant: bestrijdt beschadiging veroorzaakt door vrije radicalen (Druiven Zaden Extract).
 • Nutripeptiden®: compenseert de voedingsbalans in de cellen (Hydrolysed Rice Bran Protein).
 • Pentavitin®: zorgt voor de regulatie en hydratatie van vocht (Saccharide Isomerate), Echinacea Purpurea Extract, ontstekingsremmend.