Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Juliette Armand, Hightech cosmetica

Juliette Armand aan de top van de cosmetische wereld


Juliette Armand slaagt erin om de meest geavanceerde, high-end producten aan te bieden die een effectief alternatief vormen voor cosmetische chirurgie. De producten zijn dermate ontwikkeld en samengesteld en ondergaan continu verbeteringstrajecten dmv veilige, revolutionaire technologiën zodat deze een gedegen concurrent vormen voor plastische chirurgie!

Hieronder vindt U alvast een beknopte uitleg over deze innovaties binnen de cosmedische wereld!


BIOFERMENTATIE

Juliette Armand is erin geslaagd om via een natuurlijk proces, haar gamma serums revolutionair te verbeteren. Door de moleculaire structuur van aminozuren en antioxidanten aan te passen en nog te verkleinen, kunnen de actieve ingrediënten nu nog sneller en veel preciezer door de huid worden geabsorbeerd! (vb: vitamine D3, bioplacenta, ceramide, B9, Peonia). Cosmetische drones spelen bij dit proces een zeer belangrijke rol.COMMUNICATIESYSTEEM

De huid heeft een communicatieysteem waardoor de huid weet wanneer er nieuw collageen moet aangemaakt worden. Collageen is het cement tussen de huidcellen. Ze heeft een natuurlijke levensduur en wordt uiteindelijk afgebroken. Daardoor komen eiwitfragmenten vrij (peptiden). Bepaalde huidcellen hebben specifieke receptoren voor deze peptiden, waardoor deze huidcellen aangezet worden om nieuw collageen te produceren en zo het collageen in de huid op peil te houden.

Echter, als we ouder worden, wordt dat systeem minder efficiënt en worden de huidcellen minder gestimuleerd om collageen aanmaken. Door nu synthetische peptiden aan de huid toe te voegen, krijgen de cellen weer nieuwe en meer impulsen om nieuw collageen te produceren, wat uiteindelijk zorgt voor een stevigere en vollere huid!


COSMETISCHE DRONES

Veel gekende huidverzorgingsmerken boosten vandaag hun producten met hoge concentraties ingrediënten zoals retinol en vitamine C, om de actieve werkstoffen dieper in het huidweefsel te brengen. Actieve werkstoffen zijn echter pas efficiënt wanneer deze door precicie in de juiste huidlagen worden aangebracht. Om een efficiënte opname sterk te verhogen, dienen de werkstoffen in de correcte huidlaag aangebracht te kunnen worden en enkel daar oplosbaar te worden. Door enkel hoge concentraties aan te brengen, zal een groot deel niet opgenomen worden en helaas gewoon op het oppervlak van de huid blijven liggen.

Cosmetische drones vormen nu een revolutionaire technologie die zo ver gevorderd is dat de activatie van werkstoffen heel specifiek gelinkt kan worden aan specifieke cellen. Er worden peptides gebruikt om actieve werkstoffen te linken aan specifieke eiwitten. Peptides zijn moleculen die dienen als bouwsteen voor eiwitten en komen van nature voor in ons lichaam.

Nu wordt het pas echt interessant!


Door speciaal ontworpen peptiden te gebruiken om bepaalde functies in de huid te imiteren, treden we binnen in een nieuwe wereld van huidverjonging en - verbetering!

Het gebruik van peptiden zorgt voor

  • minder hoge concentraties (die voor irritatie kunnen zorgen als ze op de huid blijven liggen)
  • en toch een veel beter resultaat!


Juliette Armand ontwikkelde krachtige peptiden, elk met een specifiek doel, en verwerkte deze in haar producten. Het kreeg de naam 'Effectox peptidencomplex'. 


EFFECTOX PEPTIDENCOMPLEX

Dit 'mirakel'complex bestaat uit 5 krachtige componenten:

Argireline (Acetyl hexapeptide - AH3). Een zéér belangrijke botox-like werkstof die de vorming van adrenaline en noradrenaline afremt en leidt tot rimpelreductie. Een veilige formule zonder bijwerkingen en met wetenschappelijk bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies. (wordt enkel in THAVMA behandeling gebruikt)

Leuphasyl (aminozuur 5 peptides). Samen met Argireline wordt een synergetisch effect bekomen. Spier samentrekkingen worden ontspannen door de gevoeligheid van de zenuwuiteinden te verlagen, waardoor de zenuwen minder signalen afgeven aan de gezichtsspieren en deze dus minder vaak en minder krachtig gaan samentrekken. Leuphasyl is een lichaamseigen stof en dus veilig.

Ameliox. Een natuurlijk peptide en liposomen complex met botox-achtige werking. Deze vertraagt de glycatie (harder en stijver worden van huidweefsel), geeft bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke buitenstoffen), beschermt de collageenstructuur en versterkt de werking van argireline.

Trimoist (hydrocomplex). Deze component hydrateert en verzacht de huid, verhoogt de elasticiteit en houdt transepidermaal vochtverlies tegen. Ze zorgt als het ware voor een natuurlijk beschermend filmlaagje.

Pentacare NA. Deze verzacht fijne rimpels en lijntjes en verstevigt de huid.

Het Effectox peptidencomplex vinden we ook terug in het Skinboosters gamma van Juliette Armand. De resultaten die deze producten opleveren, kunt u hier bekijken!