Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SKIN BOOSTERS - Juliette Armand

CHRONOS - THAVMA - OPSIS - APOCALYPSIS


Juliette Armand streeft met haar Skin Boosters gamma naar zeer gerichte resultaten. 

Vermits er in de huideigenschappen van ons gelaat plaatselijk veel verschillen optreden en deze plaatsen ook zeer specifieke verouderingskenmerken tonen, werden de Skinboosters series zo opgebouwd dat deze heel nauwkeurig inwerken op deze probleemgebieden.


SKIN BOOSTERS THAVMA - Juliette Armand

Skinboosters Thavma voor/na
Skinboosters Thavma voor/na
Skinboosters Thavma voor/na
Skinboosters Thavma voor/na

De Thavma producten concentreren zich voornamelijk op een botox-like effect en is absoluut een waardig alternatief op botox injecties

Deze producten, op basis van het EFFECTOX-peptidecomplex bestaat uit een cocktail van 5 componenten die de spiercontracties in het gelaat laten ontspannen, zodat expressielijnen en rimpels minder zichtbaar worden.

Kwalitatieve producten gebruiken steeds peptides. Peptides zijn helaas duur. Goedkope merken hebben altijd een andere samenstelling, met een veel minder efficiënte werking.

Voorts mogen we bij de THAVMA SKINBOOSTERS ook de vele weldadige werkstoffen niet onderschatten.

het glycolzuur en salicylzuur werkt huidverbeterend, Aloë Vera werkt helend, kalmerend en regenererend. Bisabolol uit kamille extract werkt ontstekingwerend, kalmerend en ondersteunt het helingsproces. Shea butter maakt de huid zacht en soepel om de elasticiteit te behouden. Avocado olie is rijk aan vit. A, D en E en verhoogt sterk de hydratatie en huidelasticiteit en vermindert irritaties. MDI complex werkt preventief en beschermt de fibroblasten. Werkt beschermend op couperose, donkere kringen en wallen. Hyaluronzuur als versteviging en voor een strak huidgevoel. Vitamine E als natuurlijk antioxidant en bescherming tegen vrije radicalen. Vitamine A die de celvernieuwing stimuleert, de huidtextuur verbetert en de huidelasticiteit verhoogt. Lavendel essentiële olie die als gezichtsmasker ontsmettend en zuiverend werkt en tot slot Geranium essentiële olie die als gezichtsmasker revitaliserend en helend op huidirritatie, acné en eczeem werkt! 


SKIN BOOSTERS CHRONOS - Juliette Armand

Skinboosters Chronos voor/na
Skinboosters Chronos voor/na
Skinboosters Chronos voor/na
Skinboosters Chronos voor/na

3 SKINBOOSTERS CHRONOS producten:  zeer doeltreffend, met maar liefst 5 soorten hyaluronzuur! 

Deze producten pakken rimpels en huidveroudering zeer doeltreffend aan, ZONDER fillers of injectables! )

1| Chronos Hydra Correct Serum werkt hydraterend en antioxiderend met cross-linked hyaluronic acid die de huid meteen voller maakt en zorgt voor een blijvende hydratatie

2| Chronos Hydra Correct Cream dient dagelijks peptiden toe voor vitaliteit en stevigheid. Deze wondercrème werd in 2018 door het beautymagazine IMAGE verkozen tot 'Best Skinkare Day' product!

3| Chronos Hydra Filler Gel is een olieachtige gel met hyaluronzuur en toepeptide-1 complex voor plaatselijk gebruik. Hydrateert en verbetert rimpels door ze als het ware op te vullen! 


SKIN BOOSTERS OPSIS - Juliette Armand

Skinboosters Opsis voor/na
Skinboosters Opsis voor/na
Skinboosters Opsis voor/na
Skinboosters Opsis voor/na

SKINBOOSTERS OPSIS bestaat zowel in gel als crème en vormen een cosmetische doorbraak in de behandeling van oogcontouren.

Deze Skinbooster OPSIS oogproducten bevatten zeer specifieke actieve werkstoffen die zeer doeltreffend issues rond de oogcontouren aanpakken, zonder toevlucht te moeten zoeken tot chirurgische ingrepen!

Met SKINBOOSTER OPSIS haal je een alternatieve botox therapie met ANTI-TOX technologie in huis: ontstekingswerend, drainerend, ophelderend en anti-aging!


SKIN BOOSTERS APOCALYPSIS - Juliette Armand

De SKINBOOSTERS Apocalypsis producten zorgen voor een medium 'chemische peeling' die erop gericht is om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels sterk te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen. 

Skinbooster Apocalypsis stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.

Skinboosters Apocalypsis - voor/na
Skinboosters Apocalypsis - voor/na

SKIN BOOSTERS - Juliette Armand producten kopen