Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Skin Boosters Chronos Hydra Correct Serum - Juliette Armand - 30 ml

10% - deal!

Juliette Armand Skin Boosters Chronos Hydra Correct serum is een krachtige dagverzorging en uw perfecte helper en bodyguard die uw rimpels doet vervagen en zorgt voor een intense versteviging, sterke hydratatie en regeneratie van uw huid. 

Kleinere rimpels krijgen zelfs helemaal geen kans en verdwijnen helemaal! Zonder pardon!

In combinatie met de Chronos Hydra crème, heb je werkelijk een rimpel-killer duo in de hand!

82,80 € 92,00 €

Juliette Armand Skin Boosters Chronos Hydra Correct serum, de perfecte rimpel-killer! 


Juliette Armand Skin Boosters Chronos Hydra Correct Serum is eigenlijk een filler-like collageen en teint booster met een zeer sterke concentratie aan hyaluronzuur. 

Dit alomgekende en onontbeerlijke hyaluronzuur dient altijd aanwezig te zijn in elk high end beautyproduct! Ze zorgt in het algemeen voor een onmiddellijke diepe hydratatie en geeft de nodige versteviging en een strak huidgevoel.

Net zoals in de SkinBoosters Chronos Hydra Correct crème, tref je in dit serum maar liefst 5 verschillende hyaluronzuren aan!!! Bekijk zeker even de belangrijkste ingrediënten van deze Chronos Hydra Correct Serum hieronder!

Een ideaal serum dus voor zowel man als vrouw met beginnende rimpeltjes! Een dagdagelijkse bescherming van uw huid die onmiddellijk ook de oneffenheden aanpakt.

Tijd kan je niet stilzetten, maar de effecten ervan kan je in combinatie met de award winnende Chronos Hydra Correct crème heel zeker doen vertragen!


Gebruik

Breng aan op een schone huid en masseer zachtjes 1 tot 2 keer per dag.


Belangrijkste ingrediënten

De X50 Hyallufiller, een zeer recent en hoogtechnologisch Cosmetic Drone, is een microscopisch ingekapseld peptide die de natuurlijke synthese van lichaamseigen hyaluronzuur en elastine stimuleert om rimpels te vullen.

Alistin is een antioxidant complex die pigmentvlekken helpt voorkomen.

De EUK-134 beschermt de huid tegen toxische stoffen, vermindert erytheem en roodheid, beschermt tegen DNA-schade door schadelijke UV-straling en doorbreekt daarmee ook de photo-aging van de huid.

Kelifluo hydrateert en beschermt de huid tegen extreme temperaturen (hitte, kou) en de schadelijke effecten van reactieve zuurstofsoorten.

En tot slot stimuleren de fyto-stamcellen van de appel de productie van nieuwe cellen waardoor de rimpels vervagen, de huidelasticiteit verhoogt en de huidteint sterk verbetert.

De serum wordt vervolledigd met het natuurlijke antioxidant vitamine E en natuurlijke sojaolie.


Juliette Armand Skinboosters Chronos - voor en na resultaat